Els Castellers de Vilafranca despleguen una estelada en un partit de l'NBA

Els Verds han actuat aquest dijous al Chase Center de San Fransisco, la pista dels Golden State Warriors, fent dos pilars de 4

Castellers de Vilafranca a Califòrnia
Els Castellers de Vilafranca han fet dos pilars de 4 al Chase Center de Sant Francisco desplegant una estelada i la bandera nord-americana | Castellers de Vilafranca
 

Els Castellers de Vilafranca han actuat aquest dijous al Chase Center de San Fransisco, la pista dels Golden State Warriors, subcampió de l’NBA. La formació penedesenca ha fet dos pilars de 4 al centre de la pista, on han acabat desplegant una bandera nord-americana i una estelada.

 

Durant la prèvia del partit, els verds han descarregat dues construccions de set pisos: el 5de7 i el 4de7 amb l’agulla. També han completat el pilar de 5. La colla de la capital de l’Alt Penedès també han actuat a la seu de Google, on han plantat el 3de7 i el 4de7. Paral·lelament, al matí, també han actuat a la Universitat d’Standford on s’han anotat el 4de8, el 3de7 net, la torre de 7, el 10de7, el 4de7 amb l’agulla i un pilar de 5.

 

El viatge a Califòrnia dels Castellers de Vilafranca continuarà al llarg de tot el cap de setmana. La delegació dels de la camisa verda, que han desplaçat 180 membres, té previst actuar aquest dissabte a San Francisco en el marc d’una festa que organitzaran els catalans a la ciutat.

 

 

La premsa espanyola ho qualifica d’escàndol

L’actuació dels Castellers de Vilafranca al Chase Center de Sant Francisco ha tingut ressò arreu del món i alguns mitjans de comunicació espanyols han volgut posar-hi cullerada. Per exemple, el diari esportiu, Marca, ho ven com un escàndol per l’NBA.

 

El rotatiu esportiu de Madrid explica que la colla castellera de los "Castellers de Vilafranca" ha desplegat una estelada, bandera independentista de Catalunya, durant la seva actuació durant el partit de l’NBA entre els Golden State Warriors i els Minnessota Timberwolves al Chase Center de San Francisco.

 

Marca també destaca que els enxanetes dels Castellers de Vilafranca van desplegar l’estelada juntament amb la bandera dels Estats Units en el moment que estaven coronant els dos pilars de 4 a la pista.

 


Comentaris

envia el comentari