Imatge d'una dona celebrant que li ha tocat la loteria

Cau un altre premi de loteria a Catalunya: ara, la Bonoloto

El sorteig de la Bonoloto torna a caure a Catalunya

Catalunya torna a estar d'enhorabona i el motiu no és un altre que un nou premi milionari. Aquesta vegada, el municipi de Cambrils, al Baix Camp, ha estat de sort. Concretament, 40.000 euros han estat repartits a la ciutat. Una xifra que no està gens malament. 

El premi prové del sorteig 'Cuponazo' celebrat aquest divendres, 28 de juliol. La combinació guanyadora ha estat formada pel número 90682, de la sèrie 006. 

L'establiment situat a la plaça Carles Roig ha venut la butlleta
La butlleta guanyadora ha estat venuda a la plaça Carles Roig número 5. | Google Maps

La butlleta premiada s'ha validat a l'Administració de Loteria situada a la plaça Carles Roig número 5 de Cambrils. Segons ha indicat el Diari de Tarragona, el punt pertany administrativament a l'agència de l'ONCE de Reus, que presta serveis personalitzats a 454 persones afiliades i compta amb 89 venedors. 

El sorteig, organitzat cada divendres per l'ONCE, tracta d'encertar les cinc xifres i la sèrie de 6 milions d'euros. A més, amb el nou model «pels costats pots ser guanyador» es poden guanyar diferents premis.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Cauen més de 2 milions a Lleida

Catalunya té nous milionaris. El Sorteig de la Loteria Nacional organitzat per 'Loterías y apuestas del Estado' d'aquest dissabte, 29 de juliol, ha deixat el premi a la ciutat de Lleida. Un total de 40 persones han estat les afortunades de guanyar 60.000 euros per haver adquirit un dècim amb la sèrie guanyadora.

El sorteig celebrat aquest dissabte ha deixat que 40 persones siguin 60.000 euros més rics a Catalunya. Les butlletes premiades s'han validat a l'Administració de Loteria número 11, ubicada al carrer del Carme, 35 de la capital del Segrià.

Imatge d'una administració de loteria
Loteria Carmen ha estat l'administració que ha venut la butlleta guanyadora. | Kanalet Fanal

L'administració de loteria ha repartit un total de 2,4 milions d'euros en vendre quatre sèries del número 32.601, el número del primer premi del Sorteig de la Loteria Nacional, dotat amb 600.000 euros la sèrie, segons ha informat el diari Segre.

L'establiment, ubicat al centre de la ciutat, va vendre un total de 40 dècims. Per tant, la quantitat que rebran els afortunats es veurà reduïda, serà de 60.000 euros.

La butlleta guanyadora no ha estat venuda només a Lleida. La sort també ha visitat altres administracions situades en altres punts del país com Córdoba, Parets del Vallès, Pineda de Mar, CanàriesMadrid, Múrcia i Navarra. D'aquesta manera, han estat diverses les persones agraciades amb aquest generós pessic que ben segur els podrà servir per tapar alguns foradets.