Catalina Corró recau del seu tumor cerebral

La nadadora mallorquina recau del seu tumor cerebral i es veu obligada a penjar el banyador temporalment

Catalina Corró
Corró deixarà les competicions temporalment però no vol oblidar-se d'elles | Instagram (@catalinacorro)

«El dia 10 de setembre, els cirurgians em deien que m’havien de tornar a operar perquè quelcom al meu cervell no està bé i està patint», escrivia Catalina Corró a les seves xarxes socials. Així anunciava la nadadora mallorquina la seva recaiguda en el tumor cerebral del qual ja va ser tractada el 2017. Com a conseqüència, es veu obligada a retirar-se temporalment de les competicions i a centrar-se únicament en la seva salut.

Ja va superar la malaltia fa dos anys

Catalina Corró ja es va aixecar l’any 2017, quan a principis d’any li detectaren un tumor cerebral greu, l’extracció del qual era complexa per la rapidesa amb què evolucionava. Després de ser atesa immediatament i de moltes hores al quiròfan, els especialistes van treure-li amb un pronòstic més que positiu, ja que dos mesos després reprenia els entrenaments i les competicions, arribant a imposar-se a Mireia Belmonte a la prova de 400 estils dels Jocs del Mediterrani del 2017 i guanyant la medalla d’or.

Catalina Corró
La nadadora va guanyar la medalla d'or a la prova de 400 estils dels Jocs del Mediterrani del 2017 | Instagram (@catalinacorro)
 

«La vida m’ensenyarà a valorar més el que tinc»

Si l’esperit irrompible de la nadadora no es va trencar aleshores, tampoc ho farà ara. «Els atacs d’ansietat, les nits sense dormir per por a tancar els ulls i els dies sencers plorant passaran i, una vegada més, la vida m’ensenyarà a valorar més el que tinc al meu voltant i a ser, encara, més pacient», relata.

Segons explica al seu Instagram, ha acceptat que no sempre pot estar al 100% i que, a vegades, la part positiva de les coses és difícil de veure, però és totalment conscient que «s’ha d’aprendre a passar pels llocs més profunds que et puguis imaginar per a després, un cop estiguis preparat, començar a escalar».Ara per ara, i per molt que la malaltia se li estigui «fent bola», Catalina Corró no s’oblida del seu món i tampoc es vol acomiadar d’ell. «Només m’atreveixo a pronunciar un ‘fins després!’».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari