Álex Lequio pateix una recaiguda en la seva lluita contra el càncer

Es desconeix si haurà de tornar a viatjar als Estats Units per reprendre el tractament que va rebre durant sis mesos

Álex Lequio junto a su perra
Álex Lequio torna a enfrontar-se al càncer | Instagram

Nou revés per a Álex Lequio. Saltaven les alarmes quan la seva mare, Ana Obregón, era absència en la presentació de la nova edició de 'Masterchef Celebrity' en la qual participa. Els rumors apuntaven a una possible recaiguda d'Álex en el càncer que ha patit durant molt temps.

La revista 'Hola', amb qui el jove manté una bona relació, ha volgut aclarir la informació, i Álex Lequio ha donat la notícia amb tota sinceritat: hi ha hagut un «contratemps» en la seva lluita contra la malaltia.

Un «contratemps»

Álex Lequio sonriente
Álex Lequio s'ha sincerat amb la revista '¡Hola!', amb la qual manté una bona relació  | Instagram

 

La publicació trucava per telèfon al fill d'Ana Obregón i aquest els reconeixia que havia sorgit un imprevist inesperat en els seus avenços contra el càncer. Ha estat concretament durant una revisió rutinària, indispensables per al seguiment d'una malaltia com aquesta, quan s'ha detectat el problema, que obliga de nou Álex a agafar forces per seguir en aquesta lluita.

Amb tot, sembla que té més ganes que mai de tornar a recuperar-se i encara aquesta nova etapa amb optimisme i positivisme. De moment, desconeix si haurà de tornar als Estats Units, on va estar sis mesos rebent un tractament, després que el 2018 li diagnostiquessin el càncer.

Álex aclaria també que vol «fer bé les coses, prendre les decisions amb calma i anar veient quins passos fer per enfrontar-se a la patologia». Per descomptat comptarà sempre amb el suport dels seus pares i, evidentment, de Carola, la seva nova parella.

També et pot interessar...


Comentaris
Teresa
Ánimos Alex heres fuerte y sigue luchando porque podéis con todo tú y todos que tenéis cáncer sois unos grandes campeones/as fuerza y ánimos ,besos

envia el comentari