La reina Letícia se'n va amb les seves filles al ballet

Mare i filles comparteixen la seva passió per la dansa

La reina Letícia i les seves filles fan moltes sortides culturals
La reina Letícia i les seves filles fan moltes sortides culturals | CatalunyaDiari.cat

La princesa Elionor i la infanta Sofia estan aprofitant els últims dies que els queden de vacances abans de tornar al col·legi. Un dels últims plans que han realitzat ha estat anar amb la seva mare la reina Letícia, a veure el ballet de Víctor Ullate, que representava la funció d’Antígona a Madrid. 

La reina Letícia i les seves filles són unes apassionades de la dansa

Les tres es van asseure entre el públic com unes espectadores més i van poder gaudir en l’anonimat d’un dels seus plans preferits, una funció de ballet, ja que mare i filles són unes apassionades de la dansa. Així doncs, quan va finalitzar la funció es van apropar a saludar el coreògraf Víctor Ullate, referent del ballet a Espanya, i als seus ballarins, amb qui es van fer una fotografia per immortalitzar el moment.

Víctor Ullate a presumit al seu Instagram de la visita reial
Víctor Ullate ha presumit al seu Instagram de la visita reial | INSTAGRAM

 

Tan la reina com les seves filles van optar per roba còmoda i senzilla per assistir al teatre, vestint un pantaló i top en què predominava el color blanc. Les tres es van mostrar molt amigables i relaxades durant la seva conversa amb els integrants de la companyia de dansa i no van dubtar en posar amb els ballarins. 

 

Víctor Ullate ha agraït especialment la seva presència en un missatge a Instagram: «Per tots els que formem part del Víctor Ullate Ballet, ha estat un gran honor rebre a la reina Letícia i a les seves dues filles, Elionor i Sofia, a l'última representació d''Antígona' a Madrid».

 

La reina i les seves filles han mantingut una conversa cordial amb l'equip de ballarins
La reina i les seves filles han mantingut una conversa cordial amb l'equip de ballarins | INSTAGRAM

 

Aquesta no és la primera vegada que es pot veure a les filles de la reina Letícia realitzant plans culturals al costat de la seva mare o àvia. Recentment, a Palma de Mallorca, van assistir les tres, acompanyades de la reina emèrita Sofia, a veure el ballet del Llac dels Cignes.
 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari