Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carrer Gran de Sant Andreu, Barcelona.

Catalunya d'enhorabona: Cau un premi de l'Euromillones de més de 370.000 euros

La butlleta guanyadora s'ha validat al carrer Gran de Sant Andreu, 168 de Barcelona

Catalunya torna a estar de sort. I és que un gran premi del sorteig de l'Euromillones ha caigut a casa nostra. Encara que només ha estat una persona la guanyadora d'aquesta suculenta quantitat de diners, sempre agrada que una de les butlletes premiades d'un dels sortejos més populars de tota Europa s'hagi venut al nostre territori.

El sorteig de l'Euromillones celebrat aquest 1 de novembre ha deixat una persona 370.898 euros més rica a casa nostra. La butlleta premiada s'ha validat al carrer Gran de Sant Andreu, 168. Han estat dues les butlletes guanyadores de la segona categoria del sorteig, el qual se celebra a tot Europa.

370.898 euros

Una de les combinacions guanyadores de segona categoria s'ha validat a Catalunya. Concretament a l'Administració de Loteria 9.295 del barri de Sant Andreu de Barcelona. Per tant, el guanyador o guanyadora ha encertat els 5 números i una estrella. Així ho ha informat Betevé.

Per qui no ho sàpiga, el sorteig de l'Euromillones, consisteix a coincidir amb els 5 números i les dues estrelles guanyadores, fet que resulta extremadament complicat perquè hi ha moltíssimes combinacions possibles. Així els guanyadors de segona categoria són aquells que tenen 5 + 1 encerts en el sorteig.

Un premi milionari a Catalunya

El sorteig de La Primitiva del 22 d'octubre, va deixar un nou milionari a Catalunya. El guanyador, que va encertar els sis números de la combinació guanyadora, es va emportar un premi d'1.166.884,10 euros. La butlleta va ser validada a l'administració que fa un mes va repartir un premi de la Loteria Nacional.

L'administració de loteria, situada a la Gran Via de les Corts Catalanes, va viure un moment d'ensomni. Aquest punt de venda ubicat a L'Eixample de Barcelona, va lliurar un primer premi de La Primitiva. I el 22 de setembre en va lliurar un altre de la Loteria Nacional. 

A més, la loteria Valdés de la Rambla de Barcelona va lliurar fa unes setmanes un altre premi milionari de La Primitiva. Un encertant de la primera categoria es va emportar 1.332.477,28 euros. Per aquest motiu, la ciutat comtal vol seguir la seva ratxa de grans premis de la loteria amb els pròxims sortejos que se celebraran.