L'Euromillones deixa un milió d'euros a una localitat del Baix Llobregat.

Cau un premi d'un milió d'euros de l'Euromillones a Catalunya

El premi d''El Millón', un sorteig complementari de l'Euromillones, ha caigut a l'Administració 1 d'Abrera, al Baix Llobregat

Pluja de milions en el sorteig de l'Euromillones d'aquest dimarts 13 de juliol. Un afortunat de Granada ha obtingut el primer premi del certamen, cinc encerts i dues estrelles, gràcies al fet que s'ha embutxacat 26 milions d'euros. Però aquest no ha estat l'únic premi. El premi 'El Millón' de l'Euromillones ha deixat un nou milionari a la demarcació de Barcelona, que s'emporta, precisament, un milió d'euros cap a casa.

El premi 'El Millón' cau a Abrera

El codi guanyador del premi 'El Millón' ha estat el QCK77959, i s'ha atorgat a la localitat d'Abrera, a l'Administració de Loteries número 1 del centre comercial Montserrat. Els nombres de la combinació guanyadora del sorteig han estat el 5, el 6, el 8, l'11 i el 22, i les estrelles, el 3 i el 4.

'El Millón' és un sorteig complementari de l'Euromillones disponible exclusivament per a l'Estat espanyol. El joc ofereix un premi d'un milió d'euros i se celebra cada dimarts i divendres al temps que el sorteig de l'Euromillones. Tots els jugadors que participen amb bitllets de l'Euromillones tenen un codi paral·lel, l'anomenat 'El Millón', que ofereix la possibilitat de fer-se amb un pot més petit però igualment considerable.

La localitat madrilenya d'Alcorcón ha acollit el tercer premi de la jornada, de 99.000 euros. En aquesta ocasió, l'encert pertany a la segona categoria, és a dir, a cinc nombres i una estrella. Pel que fa al primer premi, però, en aquesta ocasió només s'ha validat un únic bitllet encertat. Els nombres encertats han estat, tal com a 'El Millón', el 5, el 6, el 8, l'11 i el 22, i les estrelles, el 3 i el 4. La recaptació ha estat de gairebé 38 milions d'euros.

El premi més gran i més ben gastat de l'Euromillones

El sorteig més afortunat de la història va saltar a les portades de mitja Europa l'any 2019, quan Patrick i Frances Connolly van guanyar 133 milions d'euros. El més curiós de tota la història és a on va anar a parar aquesta 'milionada': el matrimoni va decidir donar més de la meitat de la suma total a organitzacions solidàries, familiars, amics i altres persones que realment ho necessitaven.

Entre les seves bones obres es troben la compra de mil tablets per a jubilats en hospitals, o el pagament dels estudis a un jove refugiat. Amb motiu de la pandèmia, també han seguit contribuint a activitats benèfiques. Gestos com la compra de màquines per a la confecció de proteccions contra el virus, o la distribució de bons per a sanitaris, només fan que augmentar la vàlua dels seus actes.