Imatge d'una dona celebrant que li ha tocat la loteria

Cau un premi de loteria en una ciutat catalana: més de mig milió d'euros

El sorteig de la Bonoloto torna a caure a Catalunya

Catalunya torna a estar d'enhorabona i el motiu no és un altre que un nou premi milionari. Aquesta vegada, la ciutat de Terrassa, al Vallès Occidental, ha estat de sort. Concretament, més de 700.000 euros han caigut per a l'encertant de la ciutat. Una xifra que no està gens malament. 

El premi prové del sorteig de la Bonoloto celebrat aquest dimecres, 26 de juliol. La combinació guanyadora ha estat formada pels números 43, 38, 9, 35, 22, 31. El número complementari és el 5 i el de reintegrament l'1.

El premi prové del sorteig de Primera Categoria de la Bonoloto. Un sorteig que tracta d'encertar la sèrie i el número complementari on hi ha hagut 2 afortunats. Una butlleta s'ha validat a l'administració de Loteries número 15 de Terrassa i, l'altra, a Guadalajara, a Azuqueca d'Henares.

Imatge de l'administració número 15 de Terrassa
No és la primera vegada que l'administració reparteix sort. | Google Maps

Els dos encertants s'empotaran ni més ni menys la xifra de 746.859.74 euros cadascun. Cal destacar que aquesta, no és la primera vegada que l'administració egarenca reparteix sort, el passat 11 de juliol també en va repartir amb el mateix joc. 

Per tant, se sap que els egarencs juguen a la Bonoloto. Segons indica Món Terrassa, és una de les apostes més habituals. Per això, no és estrany que la sort, de tant en tant, els visiti. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Altres premis milionaris

El passat 4 de juliol, un nou premi milionari va sorprendre el municipi de La Ràpita, a la província de Tarragona. Concretament, 1.296.801,92 euros van ser repartits a la petita localitat del Montsià.

El premi provenia del sorteig de la Primitiva, organitzar per Loterías y Apuestas del Estado que es va celebrar dissabte 1 de juliol. L'administració número 33 del carrer Sant Isidre de la petita localitat va ser l'encarregada de repartir el premi de més d'un milió d'euros. 

Podrien haver passat moltes coses amb el sorteig, que ningú encertés la combinació de números, que la mateixa persona guanyadora dupliqués la seva aposta, etc., però el que ningú s'esperava és que els dos únics encertants del sorteig compressin la butlleta al mateix lloc, a La Ràpita. 

Amb tot, cadascun dels encertants s'ha emportat la quantitat de, ni més ni menys, 648.400,98 euros. Una quantitat que ha estat gràcies al seu encert amb la combinació guanyadora (11-13-27-33-40-48).