Última hora: El segon premi de la Loteria de Nadal rega les comarques de Barcelona

Els agraciats rebran 125.000 euros per dècim i podran cobrar-lo a partir d'avui mateix a les entitats bancàries

Rifa de Nadal
A la Rifa de Nadal hi ha milers de premis en joc. | ACN

El 06095 ha estat l'agraciat amb el segon premi de la Loteria de Nadal 2020. Els qui tinguin la combinació guanyadora rebran 125.000 euros per dècim, ja que la dotació del premi és d'1.250.000 euros la sèrie. Això suposa 6.250 per euro jugat als afortunats d'aquest any amb el segon premi de la Loteria de Nadal. Un dels moments més esperats del matí ha arribat quan els infants del Col·legi de Sant Ildefons de Madrid han cantat el segon premi, el que més dotació econòmica té després d''El Gordo' de Nadal. L'atzar ha volgut que aquest any el segon premi vagi als que van comprar el número 06095. S'ha venut a Barcelona, Badalona, Vallirana i Palau Solità i Plegamans.

El sorteig de la Loteria de Nadal 2020, celebrat aquest matí al Teatre Real de Madrid, ha repartit 2.408 milions d'euros en diversos premis. De fet, encara que no t'hagi tocat el segon premi deus estar atent al número agraciat, 06095, per saber si pots rascar alguna cosa de les aproximacions, les centenes i les dues últimes xifres. S'ha de recordar que les aproximacions del segon premi són els números immediatament anteriors i immediatament posteriors al segon premi, mentre que els dècims els quals les tres primeres xifres coincideixen amb els quatre primers són les centenes. Les aproximacions al segon premi consten de 2 premis de 125.000 euros a la sèrie o 62 euros per euro jugat, i les centenes del segon premi amb 99 premis de 1.000 euros i 5 euros per euro jugat.

El d'avui ha estat un sorteig marcat per la pandèmia i les mesures sanitàries, les quals han impedit que hi hagués públic a l'auditori. Amb menys colors i sense els personatges habituals que desfilen per l'esdeveniment tots els anys, no ha faltat, malgrat això, l'emoció dels infants de San Ildefonso en cantar els grans premis. Aquest any han pres part en el sorteig 16 infants de la residència-internat de San Ildefonso, 10 dels quals són nens i 6 són nenes. Però només dos han pogut cantar el segon premi de la Loteria de Nadal, moment estel·lar al costat d''El Gordo', el qual s'ha viscut amb els mateixos nervis i l'emoció de tots els anys. Un sorteig diferent que recordarem durant molt de temps, però sobretot els que han tingut la sort de rebre algun premi.

Quan i com cobrar el segon premi

Els agraciats amb el segon premi, valorat en 1.250.000 euros a la sèrie, podran cobrar-lo a partir d'avui a les 18 hores. Com que és un premi superior als 3.000 euros no ho podran fer en la mateixa administració de loteria, sinó a través de les entitats bancàries pertinents — BBVA, Santander, CaixaBank i CECA —. Els bancs no poden cobrar cap mena de despesa o comissió per ingressar el premi.

A més, per ser un premi superior als 40.000 euros, Hisenda es quedarà el 20% en el mateix moment de cobrar la quantitat. Encara que no s'hagi de pagar per segona vegada a la declaració de la renda, sí que s'ha de fer constar el premi en la declaració. D'altra banda, els premis menors de 40.000 euros estan exempts de ser declarats a Hisenda.

Encara que l'auditori estava buit, l'alegria s'ha traslladat a les cases dels premiats amb aquest segon premi que farà més fàcil la vida d'aquestes persones en un moment especialment complicat. Sigui com sigui, el 06095, número agraciat amb el segon premi de la Loteria de Nadal aquest any, passa ja a formar part de la sèrie històrica en l'estadística que realitza l'Administració de Loteria i Apostes de l'Estat.


Comentaris

envia el comentari