Fotomuntatge d'unes flors liles amb el subdirector de Los 40, Carlos Lorente

La causa de la mort de Carlos Lorente: «No m'ho puc creure»

El subdirector de 'Los 40' moria el passat cap de setmana

El panorama musical i radiofònic del nostre país encara no s'acaba de creure la trista notícia rebuda aquest cap de setmana. Ha perdut la vida Carlos Lorente, qui va ser subdirector de 'Los 40'. I ho feia de manera sobtada, afectat per uns problemes de salut amb els quals fa temps que convivia.

Malauradament, aquest passat dissabte moria de matinada una de les persones més importants per a l'emissora durant els últims 20 anys. I és que, sembla, no hauria aconseguit superar en aquesta ocasió els problemes de cor que venia patint.

Segons recull 'La Razón', fa uns quants anys que Lorente havia estat diagnosticat d'aquestes complicacions. Tanmateix, no li haurien impedit portar una vida professional normal a la coneguda emissora musical. Finalment, però, posaven fi a la seva vida la passada matinada de dissabte a diumenge, quan encara era molt jove.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Com dèiem, han sigut molts els anys en què ha estat una de les peces fonamentals de 'Los 40'. Des que entrés l'any 2002, ha exercit tota mena de funcions dins de la qual és la principal ràdio musical espanyola.

Va començar des de potser un lloc més baix, exercint com a ajudant de producció a 'Anda ya'. Però no va trigar gaire temps a ser productor d'altres programes. Entre ells estan 'Qué me cuentas', de Susana Gil o 'La noche caprichosa', de Miguel Coll.

En ells va estar dues i tres temporades, respectivament, abans de fer el gran salt en la seva carrera. El 2006 tornava a formar part de la gran família que és 'Anda ya'. Per tant, tornava al qual era el líder dels matins a la ràdio musical del nostre país.

I ho feia sota el braç de qui s'acabaria convertint en un dels seus grans amics. Allà va coincidir amb el locutor i presentador Frank Blanco. Precisament era ell el primer a confirmar la trista notícia en un missatge a les seves xarxes socials.

Més reaccions a la mort Carlos Lorente de companys, però també de la competència

Com molts altres, Blanco s'ha mostrat totalment commocionat per la pèrdua d'un dels referents de 'Los 40'. I és que encara que la seva tasca fora darrere dels micros, són molts els que ho valoraven professionalment i personalment.

Han estat moltes les cares conegudes dins del món de la ràdio i de la música que s'han volgut acomiadar d'ell. Alguns com el conegut presentador lamentaven la seva mort sense que la vida «t'avisés, sense poder acomiadar-te, i sense que poguéssim tenir aquest retrobament pendent».

Aitana, Soraya o Pablo Alborán són només alguns dels cantants que no han pogut evitar lamentar la seva mort. De fet, l'han volgut recordar com aquella persona que els feia que les entrevistes a l'emissora fossin inoblidables. I és que sempre va ser molt valorat en el seu paper de productor, però també ara com 'brand manager' i subdirector.

Però a més d'en la música, la ràdio espanyola en general està de dol. Antics companys, però també altres emissores han volgut donar el seu condol a la seva família i amics. I és que en un cas així no hi ha competència que valgui.

Un dels que també ha volgut acordar-se d'ell en aquests moments tan durs ha estat el locutor Uri Sabat. «Tota la meva força i afecte a la família. Una gran persona i un meravellós professional, gràcies per tot Charlie, DEP», escrivia.

Més tard, el que va ser una de les veus de 'Los 40' entre 2013 i 2016, recordava els moments al seu costat. «Estic en xoc».

Els que fossin els seus companys de programa li han volgut dedicar l'emissió d'aquest dilluns. «Sabem que cada matí et despertaràs amb 'Anda ya' sintonitzant la freqüència de 'Los 40' en el cel», escrivien al seu Twitter.

Altres emissores musicals del nostre país com a 'Europa FM', 'Happy FM' o 'Cadena 100' han volgut també enviar el seu missatge de condol.