Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Óscar García Junyent

La causa de la mort de la filla de 21 anys d'Òscar García Junyent

La filla de l'exfutbolista del Barça i l'Espanyol va morir el passat dijous

Óscar García Junyent, exfutbolista del Barça i l'Espanyol, va anunciar la mort de la seva filla gran, la Mariona, de 21 anys. La jove feia diversos anys que lluitava contra un càncer que el van detectar el 2019 quan García Junyent era l'entrenador del Celta de Vigo.

«Vola alt, amor meu», va dir Òscar a través d'un sentit missatge a Twitter. Un missatge breu però carregat de força i emotivitat que ha publicat acompanyat d'una fotografia amb la seva filla Mariona.

Pel que sembla, darrerament la malaltia de la jove Mariona havia anat a més al llarg dels últims mesos i va ser el motiu pel qual Junyent es va haver de perdre alguns partits per estar al costat de la seva filla.

Imatge d'Òscar García Junyent.
Óscar està vivint el seu moment més difícil | EP

Óscar García Junyent protegit per amics i companys

Va ser el 7 d'octubre passat va comunicar als seguidors del club que es trobava a Barcelona per raons de «màxima importància». L'equip per al qual va treballar, el Celta, ha respost expressant el seu condol: «Els nostres condols de part de tota la família celtista. Més que mai, tota la nostra 'afoutesa'».

El desembre del 2019 el Celta va anunciar que l'entrenador s'havia d'absentar per motius personals. Aleshores Junyent va publicar un tuit reconeixent la seva «admiració i reconeixement pel tracte» que rebien familiars i pacients «per part de tots els treballadors de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona». Es va referir a «infermeres, cafeteria, UVI i en especial als equips dels doctors Hinojosa i Morales», neurocirurgià i oncòleg pediàtrics del centre mèdic.

Des del primer moment, la família sempre ha estat molt discreta en aquest aspecte. La seva absència de la banqueta va fer que transcendís la causa de la seva marxa i els seguidors celtes es van bolcar amb ell en mostres d'afecte.

Els clubs en què ha estat futbolista o entrenador així com aficionats, s'estan bolcant amb Junyent per acompanyar-lo en aquest difícil moment. Així ho mostren als seus perfils amb diferents missatges de condol. Per part del Celta, ha estat el del planter Gabri Veiga un dels primers a expressar el seu condol.

També s'hi han sumat altres exjugadors del Celta com Jacobo González, a qui també va fer estrenar-se a Primera. O Manel Fernández Anidos, a qui uneix una gran amistat. També Pau Gasol i Jordi Cruyff, amic personal i fill de Johan Cruyff, el gran referent futbolístic d'Óscar, han manifestat el seu pesar.

Des de Catalunya Diari traslladem el màxim condol a la família d'Òscar García Junyent.