Pla tancat de la seu operativa de CaixaBank, situada a l'avinguda Diagonal de Barcelona

Causen furor els 60 habitatges de CaixaBank que es venen per menys de 20.000 euros

Aquests són els nous habitatges que l'entitat ha posat en venda

En els darrers temps, no és estrany veure una oferta cada vegada més gran d'habitatges posats a la venda per entitats bancàries. CaixaBank també disposa d'una gran oferta d'immobles i alguns es poden adquirir per preus extremadament baixos.

Els bancs tenen en propietat diversos habitatges que provenen d'embargaments. És a dir, passen a les mans de l'entitat quan els propietaris anteriors no poden fer front als pagaments de la hipoteca.

Tot i que aquesta és una situació poc agradable per als que la pateixen, això es pot convertir en una oportunitat per als que busquin comprar un habitatge i no comptin amb l'estalvi suficient, a causa dels alts preus actuals.

CaixaBank té habitatges per menys de 15.000 euros

Tot i que totes les entitats bancàries disposen d'habitatges que treuen a la venda per sota del preu de mercat, un dels que més destaquen és CaixaBank. El banc compta amb diversos immobles i locals que han passat al seu nom després d'impagar-los.

Imatge d'un bloc de pisos
Aquests habitatges solen procedir d'embargaments i el preu està per sota del mercat | GETTY IMAGES

D'aquesta manera, actualment, l'entitat bancària ha posat a la venda, de forma recent, 60 nous habitatges al llarg de tot el territori espanyol. El millor, sens dubte, és que moltes tenen un valor per sota dels 15.000 euros. Això pot ser una gran oportunitat per a tots aquells que vulguin adquirir un nou habitatge o aconseguir la seva primera hipoteca amb millors condicions i facilitats.

Aquests són alguns dels habitatges més cridaners que té CaixaBank

Com diem, CaixaBank ha posat a la venda un total de 60 vivendes amb preus per sota dels 15.000 euros. Una de les ofertes més cridaneres és la d'un pis disponible a Pozohondo, Albacete, que es pot adquirir per tan sols 4.100 euros.

Així mateix, també destaca un xalet adossat al Carrer Cabezo Rincón del Carmen, Mula, a Múrcia. En aquest cas, t'hi pots fer per tan sols 4.500 euros. Pel mateix preu, CaixaBank té un pis a Valls, Tarragona.

D'altra banda, a Cobdar, Almeria, l'entitat ven un pis per 5.680 euros. Per 6.700 euros pots trobar, alhora, un pis a Najera, La Rioja i, per 7.300, un altre a Flix, Tarragona.

Per tan sols 7.400 euros, trobaràs un pis en venda a Carrer Llebre a El Cogul, Lleida. Tots aquests habitatges, així com la resta d'ofertes de CaixaBank, els tens disponibles al portal immobiliari Haya.

Recomanacions abans de comprar

Els habitatges que són propietat de CaixaBank, com passa amb altres entitats bancàries, solen comptar amb un preu per sota del mercat. La raó és que als bancs els interessa vendre aquests immobles, per la qual cosa baixen el preu i ofereixen facilitats de finançament.

Abans d'accedir a la compra de qualsevol dels habitatges que són propietat d'un banc, però, el millor és que facis una visita prèvia. A més, també és important saber a quin entorn es troba, així com la necessitat de fer o no una reforma integral.

Imatge d'una casa de joguina
CaixaBank arriba a oferir hipoteques al 100% per comprar aquests habitatges | GTRES

CaixaBank ofereix millors condicions financeres

D'altra banda, un dels avantatges que té adquirir un habitatge amb CaixaBank, a més a més del baix preu, és la possibilitat d'aconseguir una hipoteca amb millors condicions. Sobretot, si sou client de l'entitat en el moment de la compra.

Actualment, els bancs ja no solen oferir un finançament al 100%. Tanmateix, això sí que passa, en algunes circumstàncies, quan la compra és d'un dels habitatges que l'entitat té en propietat. Això sí, cal complir uns requisits mínims.

Per poder accedir a aquest tipus de préstecs, el banc s'ha d'assegurar rebre la totalitat de la hipoteca, així com els interessos. A més, cal presentar els documents corresponents i comptar amb l'estalvi pertinent per pagar despeses i impostos.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!