YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La mediàtica cavalcada de Belianes al rebre les tres Reines d'Orient

Les Reines han estat rebudes amb aplaudiments i amb crits per part dels veïns i veïnes

Cavalcada de les Reines d'Orient a Belianes
Les Reines d'Orient han arribat a Belianes a dos quarts de set de la tarda   | Catalunya Diari

Belianes ha canviat aquest any els Reis d'Orient per les tres Reines d'Orient. Amb el nom d'Aisha, Naheed i Zareen, Ses Majestats han arribat a dos quarts de set de la tarda a aquest municipi urgellenc. Ho han fet amb una carrossa acompanyades de les patgesses reials mentre que en altres vehicles hi duien els regals per repartir als nens i nenes del municipi.

Les Reines han estat rebudes amb aplaudiments i amb crits per part dels veïns i veïnes en una cavalcada que ha estat força mediàtica, ja que la seva arribada ha despertat l'interès de diversos mitjans de comunicació. La cavalcada ha finalitzat al poliesportiu, on s'han repartit els regals als infants.

Així, la localitat de Belianes ha donat una volta de fulla a la tradició nadalenca, donant-li suport a la figura de la dona, protagonitzant la cavalcada de les Reines d’Orient.

950.000 persones a la cavalcada de Barcelona

Unes 950.000 persones han rebut els Reis d'Orient a Barcelona, segons fonts de la Guàrdia Urbana. Davant una gran expectació, centenars de milers d'assistents han acompanyat Ses Majestats pels carrers de la capital catalana en la tradicional cavalcada. Els Reis han arribat aquest diumenge a les 16.00 hores a Barcelona i, com és costum, Melcior, Gaspar i Baltasar ho han fet per mar, a bord del pailebot, i acompanyats pel seu seguici. Després de rebre la clau de la ciutat, el Rei Baltasar ha reivindicat Barcelona com una ciutat «oberta i tolerant» i l'ha posat com a exemple de capital «acollidora i respectuosa».

Després dels discursos, Ses Majestats s'han desplaçat fins a l'avinguda del Marquès de l'Argentera, on els esperaven les carrosses i comparses per iniciar la cavalcada a les sis de la tarda. La desfilada, a la que han participat centenars de milers d'infants, té un recorregut estimat d'uns cinc quilòmetres, amb final a la Font Màgica de Montjuïc. El rei blanc s'assembla sospitosament al regidor de Cultura, Educació, Ciència i Comunitat de l'Ajuntament de Barcelona, Joan Subirats; el rei ros al fundador d'Open Arms, Òscar Camps; i el rei negre a l'actor Babou Cham.

També pots llegir...


Comentaris

envia el comentari