Dures crítiques pel que ha fet Ramos amb el rei Baltasar: «Senzillament ridícul!»

El futbolista va compartir una fotografia familiar a Instagram amb un rei Baltasar blanc pintat de negre

Sergio Ramos, el central del Reial Madrid, està gaudint del Nadal acompanyat dels seus fills i la seva dona, Pilar Rubio. A tan sols poques hores de l'arribada dels Reis d'Orient, Sergio Jr i Alejandro han visitat el rei Baltasar. El futbolista ha compartit una fotografia familiar a Instagram: «Aquestes festes es veuen i es viuen a través dels més petits. Gaudint amb ells i com ells. Us estimo!», ha escrit Ramos a Instagram.

Ara bé, el que potser no s'esperava són les reaccions dels seus seguidors en veure que el rei negre anava pintat. «Quants negres viuen a Espanya? I no n'hi havia cap que pogués ser contractat en comptes de pintar un blanc com un pa blanc tacat de xocolata?», «suposo que els diners no compren l'educació, ni les bones maneres», «senzillament ridícul, però tractant-se de qui es tracta, no em sorprèn gens», han comentat alguns usuaris.

Nombrosos comentaris en anglès

Ramos, que és un ídol internacional, ha rebut crítiques de centenars de persones —moltes estrangeres—, que l'han acusat de fer-se una fotografia amb un 'blackface', terme que fa referència a la pràctica de pintar-se la cara de negre i que existeix des del 1830. Aquest maquillatge va ser prohibit als Estats Units, però, l'any 1960, gràcies al moviment que va liderar Martin Luther King, per ser un clar exemple de racisme.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari