Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergio Ramos, el defensa del Reial Madrid i capità de la Selecció

Sergio Ramos: «No és el moment idoni per jugar a Barcelona»

El central ha aprofitat la roda de premsa prèvia al partit contra Malta per opinar, també, sobre la polèmica amb Aràbia Saudita
Sergio Ramos, el defensa del Reial Madrid i capità de la Selecció
Sergio Ramos considera que no és el «moment idoni» per jugar a Barcelona | Cedida

Sergio Ramos, el central del Reial Madrid, opina que no és el «moment idoni» per jugar a Barcelona. «Espero que s'arregli l'abans possible i el nostre país pugui tenir un equilibri en tot. Si s'ha d'anar a Barcelona, per què no? Segur que hi ha gent allà que vol veure a la Selecció», ha declarat el capità reconeixent que per a ell «és un orgull jugar amb Espanya, sigui on sigui». 

«Si el futbol canvia la situació de les dones, ens sentirem molt orgullosos»

Envers l'ajornament del Clàssic admet estar insatisfet: «Els únics perjudicats som nosaltres. És una pena que no es jugui en la data acordada. Sortim perjudicats perquè els dos podíem jugar el dissabte. Encara hi ha marge per rectificar-lo. Si no anirem amb les mateixes ganes de sempre». Paral·lelament, ha aprofitat la seva compareixença a la roda de premsa a Ramón de Carranza per opinar sobre la polèmica originada per la decisió de la Federació de celebrar el partit de Supercopa d'Espanya a Aràbia Saudita.

«Tot el que sigui aprofitar l'esport per a unir és meravellós. Si aquesta primera Supercopa serveix per canviar la situació de les dones en el futur, ens sentirem molt orgullosos. Però crec que nosaltres no som ningú per a opinar», apunta Ramos. 

També et pot interessar...