El director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón

Les paraules sobre Fernando Simón que el deixen ensorrat: 'No sap res'

El convidat va donar la seva opinió política sobre la situació actual davant de Cristina Pardo

Cayetano Martínez de Irujo va ser entrevistat en 'Liarda Pardo' diumenge passat, 18 d'octubre, i no va tenir problema a donar la seva opinió sobre el director del Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries, Fernando Simón, al qual va anomenar Cayetano Martínez de Irujo va dir «personatge de còmic».

En aquesta entrevista, Martínez de Irujo ha donat un repàs a l'actualitat política del país i ha assegurat que Pablo Iglesias li sembla «un gàngster». A més, va afirmar que Santiago Abascal li cau «bé» així com el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i en la qual ha expressat el seu empipament amb el diputat d'ERCGabriel Rufián, al qual ha criticat les seves maneres  d'actuar en política.

Sobre Fernando Simón, director del CCAES del Ministeri de Sanitat, el fill de la Duquessa d'Alba va confessar que «em sembla graciós el personatge en si, sembla sortit d'un còmic. Perquè, entre altres coses, ell intenta tenir aquest to que no canvia perquè sap que, digui el que digui, li atacaran. Llavors, ell intenta mantenir la compostura, però en el fons jo li noto que cada dia arriba amb emocions diferents. Ha de ser per tota la informació que maneja. El seu paper és molt difícil», va assegurar Cayetano sobre Fernando Simón a una atònita Cristina Pardo.

El motiu de Cayetano Martínez de Irujo per a criticar la vàlua de Fernando Simón

A continuació, Cayetano va comentar el següent sobre la vàlua de Simón. «Jo he sentit a grans metges, perquè jo vaig tenir l'honor que em van donar la medalla d'or de l'Acadèmia de Medicina. I en l'Acadèmia de Medicina diuen: però és que aquest home no sap res. Saps? En general».

 

Davant la cara de circumstàncies de la periodista de la Sexta, Cayetano va explicar per què critica a Simón: «És a dir, que no sap res, vull dir, que no sap com per a fer això, no? Per a dirigir el que dirigeix. Que hauria de ser una persona amb una autoritat i realment competent en el món de la Medicina, en el món de la recerca. Això jo ja no ho sé jutjar. A mi el personatge em sembla simpàtic i graciós», va finalitzar.