Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la manifestació que ha acollit 12.000 persones a Sabadell

Els CDR convoquen una concentració amb bosses de brossa a Girona

A les 20.00 hores davant la subdelegació del govern espanyol
Nova concentració dels CDR a Girona davant la subdelegació del govern
Nova concentració dels CDR a Girona davant la subdelegació del govern | CatalunyaDiari.cat

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) han convocat una nova manifestació per a aquest dimecres a Girona. Sota el lema «desbordem-los», els CDR han demanat concentrar-se davant de la subdelegació del govern espanyol de la ciutat amb bosses de brossa per convertir-la en un abocador.

Volen convertir la subdelegació del govern en un abocador

Arran la decisió de l’Ajuntament de Girona de treure els contenidors de la ciutat, els CDR han organitzat aquesta concentració a les 20.00 hores del dimecres 23 d’octubre per convertir la subdelegació del govern en un abocador i així «donar-li una utilitat». En aquest sentit, han demanat assistir amb bosses de brossa i han recordat: «Que ningú no ens torni a enviar cap a casa, que els carrers seran sempre nostres i tenim molta feina!».

Així, els CDR  demanen la dissolució de BRIMO i ARRO, juntament amb la destitució de Buch i que la Policia Nacional i la Guardia Civil marxin del territori. A més de la llibertat i amnistia per a totes les preses, encausades i exiliades de la República: «Obrim les presons», «el poble mana i el govern obeeix».

També et pot interessar...