Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vaga de docents a Manresa

Nova vaga d'estudiants convocada per dijous i divendres

El SEPC vol donar als estudiants eines per a mantenir la mobilització
Nova jornada de vaga als instituts
Nova jornada de vaga als instituts | Cedida

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha convocat a través del seu compte de Twitter una nova jornada de vaga als instituts contra la sentència del procés i la repressió policial viscuda durant les manifestacions d'aquests dies. Asseguren que volen donar als estudiants les eines per a poder mantenir activa la mobilització.

A la carta adjuntada a la piulada parlen sobre el que han viscut després de la sentència: «Aquesta setmana hem donat la cara per uns polítics que no han entès la ràbia», i acusen els partits de «criminalitzar els joves» i de donar suport a la «brutal repressió».

També demanen que l'actuació del govern, i en especial del conseller d'Interior, Miquel Buch, no quedi «impune». Recorden que hi ha més de 600 ferides, 5 persones que han perdut els seus ulls a causa de llançaments de bales de goma i 28 detinguts en presó provisional més. 

Mostren la seva impotència perquè els «han tractat de radicals, violentes i infiltrades, quan saben perfectament que som la força i la ràbia de les classes populars, nascuda de la misèria que ens han generat en els darrers anys de crisi inacabada, omplint els carrers, juntes i organitzades».

«Cridem a la mobilització continuada»

«Hem de continuar trencant amb la normalitat dels nostres centres educatius», diu el SEPC al seu manifest, i demanen la «mobilització continuada» en els centres educatius. «Cap examen ni cap classe valdrà més que la democràcia», conclou el text. 

També et pot interessar...