ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Surrealista casament amb 7.000 convidats de festa sense ni una protecció

La celebració va tenir lloc a principis de novembre, però fins ara no s'havia conegut

Casament jueu amb 7.000 convidats que va tenir lloc als Estats Units a principis de novembre de 2020
Casament jueu amb 7.000 convidats que va tenir lloc als Estats Units a principis de novembre de 2020 | Twitter @vicentmontagud

Més de 7.000 convidats van reunir-se a un casament secret en mig de la segona onada del coronavirus. Els fets han tingut lloc als Estats Units, un dels països que més està sofrint les conseqüències del coronavirus i que més milions de casos acumula al món. Tot i això, les preocupants dades no han estat suficient perquè aquesta festa deixi de celebrar-se.

La celebració va tenir lloc a principis d’aquest mes de novembre, però no ha estat fins ara que les imatges i vídeos de la festa han transcendit a les xarxes. 

Un casament secret de més de 7.000 persones

Els causants han estat més de 7.000 persones jueves que han volgut celebrar una boda en un recinte completament tancat. Com es pot imaginar, cap dels presents duia posada la mascareta ni mantenia la distància de seguretat. A més, als vídeos es pot veure com els convidats canten i criden dins del recinte com si les imatges fossin de molts mesos enrere i no només de fa unes setmanes. Els experts recomanen no aixecar la veu ni cridar, molt menys en recintes tancats que propaguen encara més el virus, però aquest casament sembla aliè a la pandèmia que està colpejant el món des de fa mesos.

El casament va tenir lloc a la sinagoga Satmar Kiryas Joel situada a Brooklyn, als Estats Units. El seu saló inferior va omplir-se de més de 7.000 persones en un país que només permet celebrar les reunions religioses al 50% de la seva capacitat.

Segons s’ha pogut saber després dels fets, aquests milers de persones estaven celebrant el casament de Joel Teitelbaum, nét del Gran Rabí Aaron Teitelbaum, cap de la comunitat hassídica satmar a l’estat de Nova York.

No ha estat fins ara, a finals de novembre, que les imatges i vídeos de la festa s’han compartit a les xarxes socials. Fins ara, tot havia estat un secret dins la comunitat jueva i res havia transcendit d’aquelles quatre parets. Ara, els organitzadors s’enfronten a una multa per la possibilitat d’haver iniciat un nou rebrot de coronavirus durant aquell casament.


Comentaris

envia el comentari