El Celler de Can Roca reobre portes després de tancar per casos de coronavirus

S'han fet un total de 120 proves PCR entre els treballadors i s'ha aplicat un protocol rigorós per frenar la propagació del virus

Imatge del cartell d''El Celler de Can Roca'
El Celler de Can Roca torna a obrir les seves portes | Catalunya Diari

El restaurant El Celler de Can Roca reobre aquest dimarts després d'haver hagut de tancar per casos de covid-19 entre l'equip. Segons ha explicat un dels tres germans al diari Ara, el sommelier Josep Roca, i ha confirmat l'ACN, el restaurant de Taialà tornarà a obrir de dimarts a dissabte.

A més, per poder atendre les reserves que es van haver de cancel·lar, durant el dimarts al migdia –una franja que es destinava a formació- ara també se serviran àpats. Després de detectar els casos positius, els germans Roca han pagat 120 proves PCR a l'equip. Segons informa l'Ara, s'han detectat dos casos lleus d'infectats per coronavirus i set més d'asimptomàtics. Els treballadors que reprenen la feina aquest dimarts són el que han donat negatiu.

El Celler de San Roca torna després de l’ensurt entre la plantilla

El Celler de Can Roca va tancar les portes fa uns dies després d'haver patit un tancament fortuït durant l'estat d'alarma, ja que el sector de l'hostaleria va ser un dels que es va veure obligat a tancar.

Des del Celler van comunicar la seva decisió per xarxes socials, advertint que es tractava més d’una prevenció que de diversos casos greus: «Durant els tràmits de control intern per fer el rastreig de la Covid-19 ens hem trobat amb casos positius que no ens permeten tenir la tranquil·litat de seguir oferint el nostre treball en les condicions adequades», explicaven  des del famós restaurant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comunicat • Comunicado • Announcement • Communiqué • Comunicato El Celler de Can Roca romandrà tancat fins a nou avis per decisió voluntària i atenent a la responsabilitat ètica i al compromís amb les persones del nostre equip i amb les persones que tenien reserva feta en els propers dies. Durant els tràmits de control intern per fer el rastreig del Covid19 ens hem trobat amb casos positius que no ens permeten tenir la tranquil·litat de seguir oferint el nostre treball en les condicion adequades . La família està bé, tot l’equip està bé i els positius són assimptomàtics o lleus. La vulnerabilitat del nostre sector és més que evident. Des de Girona, des de El Celler de Can Roca, volem enviar un missatge d’ànims, coratge i valentia per a tots els companys del nostre sector. Ens caldrà fermesa, responsabilitat i sacrificis. Ens toca ara assumir-los, i aprofitarem aquesta parada per cuidar a la nostra gent i protegir els nostres clients. Restarem sota la lucidesa esperant impacients el moment de veure’ns amb cor de tornar a oferir-vos els nostres serveis, us tindrem informats mentre cuinem les emocions en els dies que vindran sabent que la gastronomia, com la cultura, cura, restaura. _ #cellercanroca #canrocaceller #rocabros #rocabrothers

Una publicación compartida de El Celler De Can Roca (@cellercanroca) el


Comentaris

envia el comentari