Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de diverses botes de vi en un celler

La feina dels teus somnis: més de 8.000 euros al mes i casa gratis

Un celler dels Estats Units busca una persona apassionada del vi per treballar a les seves vinyes de Califòrnia

Feina de somni als Estats Units. Els cellers Murphy Goode, ubicats al californià comtat de Sonoma, ofereixen un lloc de treball durant un any amb un sou de 10.000 dòlars mensuals—poc menys de 8.500 euros—, allotjament gratuït i 30 caixes de vi. Les sol·licituds per optar a la feina es poden presentar fins al 30 de juny i entre els requisits que demana l'empresa hi ha que l'aspirant sigui un amant del vi, tingui més de 21 anys, sigui resident legal als Estats Units i tingui autorització per treballar als Estats Units.

Així mateix, segons els requisits que demanen des del celler nord-americà, la persona interessada ha de ser capaç d'aixecar repetidament un pes mínim de 50 lbs (22,7 quilos). Aquells que compleixen aquests requisits hauran d'enviar un vídeo explicant els motius per què volen aquesta «feina de somni». La persona triada s'elegirà segons «el valor del lloc, la creativitat i el disseny i el conjunt d'habilitats generals».

Una feina que no requereix experiència prèvia en el sector

En principi, la persona elegida pels cellers Murphy Goode començarà a treballar entre els mesos d'agost i setembre. Com que no es requereix experiència prèvia, durant els primers tres mesos, el treballador acompanyarà Dave Ready Jr, el fill d’un dels fundadors de l’empresa allà on vagi, per tal d'aprendre tot allò relacionat amb el negoci del vi. Segons l'empresa, el treballador o treballadora assolirà «sòlids coneixements sobre les vinyes, les operacions del celler i el vi en general».

Després d'aquest aprenentatge, el nou empleat serà destinat al lloc que més s'adapti a les seves característiques, on treballarà amb els diferents equips del celler per «generar consciència i generar demanda per a Murphy-Goode Winery», assegura la descripció del treball. Altres tasques que realitzarà el treballador elegit estaran relacionades amb el comerç electrònic.