Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge panoràmica de la ciutat de Barcelona amb la Torre Glòries o Agbar a la dreta

Els centres comercials de Barcelona plens de gom a gom després de les noves restriccions del Govern

Alguns clients dubten de l'eficàcia de les noves restriccions

Imatge panoràmica de la ciutat de Barcelona amb la Torre Glòries o Agbar a la dreta
Barcelona viu un cap de setmana marcat per les aglomeracions en centres comercials i botigues després de les noves restriccions del Govern   | cedida

El tancament de bars i restaurants ha propiciat aglomeracions en altres zones, i aquest dissabte, els centres comercials s'han vist plens a vessar. Segons explica 'Betevé', s'han produït aglomeracions tan importants que hi ha arribat a haver una hora de cua per entrar als establiments.

Com és costum, moltes persones aprofiten el dissabte a la tarda per sortir a comprar i trobar-se amb els seus amics o coneguts, i el tancament dels locals de restauració sembla que ha propiciat que molts hagin decidit decantar-se per anar a comprar i a passejar per les botigues. Segons han assegurat alguns clients al mitjà esmentat, han escollit aquesta opció per poder passar la tarda amb amics i família.

Però malauradament no han estat els únics en pensar en aquesta opció, i hi han arribat a cues de més d'una hora per accedir a certes botigues. De fet, diversos usuaris s'han queixat de la situació, ja que malgrat que a Diagonal Mar hi ha una persona que calcula la gent que entra i surt de totes les botigues, una nova restricció que forma part de les anunciades pel Govern aquesta setmana, sembla que no s'ha pogut complir a tot arreu.

I és que tal com es pot veure en algunes imatges s'han produït aglomeracions i diverses persones han apuntat a 'Betevé' que en moltes zones no es donava la distància de seguretat recomanada. Així doncs, el problema que han denunciat els compradors és que la gent es concentra en zones concretes. Quan una botiga té molta demanda, es formen grans cues que es converteixen en un problema.

Aglomeracions també en el transport públic

Mentre que aquest divendres el Govern ha decidit tancar bars i restaurants per aturar la segona onada, són molts els que creuen que és una restricció que xoca amb el que es viu dia a dia al transport públic. La idea de l'executiu català és evitar el contacte entre persones i les aglomeracions, però molts es pregunten per què sempre s'ha de veure afectat el mateix sector quan, en els darrers dies, s'han pogut veure imatges del metro de Barcelona ple de gom a gom. 

Aquestes restriccions han obert un gran debat entre els ciutadans que es veuen obligats a agafar cada dia el transport públic, en el qual se segueixen concentrant cada dia un gran nombre d'usuaris que es veuen incapaços de mantenir la distància de seguretat recomanada. Tot i que és un problema que es dona arreu del Principat, cal dir que és més intens a Barcelona i l'Àrea Metropolitana.