Cervesa

La cervesa, del got al plat

El 2 d'agost gaudeix del dia de la cervesa amb aquestes receptes que et sorprendran

Des de l'any 2007, el primer divendres d'agost se celebra el dia internacional de la cervesa.  Una data molt encertada per celebrar-ho, en aquesta època de l'any una cervesa fresca  ve de gust en molts moments del dia.

La cervesa, una de les begudes fermentades més antigues

La cervesa és una de les begudes fermentades més antigues de la humanitat i una de les més valorades. Obtinguda de la fermentació d'una infusió de malta i altres cereals, amb addició de llúpol. A Catalunya és una de les begudes alcohòliques més consumida.  Sempre que el seu consum sigui moderat, els seus ingredients fan que tingui propietats nutritives, hidratants i diürètiques.

Al llarg del temps se l'hi han donat diferents usos, no només com a beguda alcohòlica, sinó també a la cuina. Afegint-la com a condiment als plats, donant un gust diferent i especial que inclús sorprèn la gent que no agrada la cervesa, ja que no és el mateix beure-la que cuinar-la. Des de Catalunya Cuina volem celebrar aquesta jornada, proposant-vos  3 receptes fetes amb cervesa i per beure... una cervesa ben fresqueta!

Salut!