La besàvia de Cesc Fàbregas supera el coronavirus als 95 anys

El passat 18 d'abril, el migcampista del Mònaco va informar sobre el seu contagi

El migcampista del Mònaco  i exjugador del FC Barcelona,Cesc Fàbregas, ha informat al seu compte oficial de Twitter que la seva besàvia, de 95 anys, ha superat el coronavirus. El futbolista ha acompanyat una imatge d'ella amb aquest emotiu text: «Ha superat el coronavirus amb 95 anys. Ahir el test va sortir negatiu!».

«La meva besàvia és una superheroïna, però res d'això seria possible sense l'ajuda de tots els infermers  i doctors  que s'estan deixant la vida en cada instant perquè tots/as puguem estar millor i viure una mica millor en aquests temps tan difícils», ha assenyalat Fàbregas, agraint l'enorme esforç del personal sanitari.

«Gràcies a totes les persones del Remei d'Arenys de Munt pel sacrifici tan gran que fan per aquestes persones majors. Tot el nostre respecte!!!! Res és impossible. Gràcies!!!!», continua.

Més de 10 dies del contagi

El català revelava el passat dissabte 18 d'abril en una entrevista  a 'La Sexta' que la seva besàvia, que resideix en una llar d'avis d'Arenys de Munt, estava malalta. «Té 95 anys i la pobreta s'ha contagiat de coronavirus per desgràcia», explicava el migcampista. «Els van fer el test a tots i el 70% va donar positiu, inclosa la meva besàvia», deia en referència als seus companys de la residència. Avui, afortunadament, el seu malson  ha conclòs.