El futbolista català Cesc Fàbregas al programa 'Samanta y la vida de' de Cuatro

Cesc Fàbregas parla del moment més dur de la seva vida

El futbolista assegura que aquella notícia «em va trencar el cap»

L'exblaugrana i actual jugador del Mònaco, Cesc Fàbregas ha estat el protagonista d'una nova entrega del programa de Cuatro 'Samanta y la vida de' on ha fet un repàs de la seva vida tant en l'àmbit personal com en el professional els quals han comptat amb moments difícils però també amb diverses anècdotes.

El d'Arenys de Mar confessava a càmera quin havia estat el moment més dur de la seva vida i responia sense dubtar que aquest havia estat la separació dels seus pares quelcom que Fàbregas ha descrit com una «tristesa recorrent que no supero».

La separació es va produir quan el futbolista tenia 14 anys però Cesc va explicar amb tota mena de detalls com va ser el dia que ho van saber: «Era un diumenge a la tarda. Ens va trucar el meu pare dient que es tractava d'una reunió familiar. Jo pensava que era que la meva mare estava embarassada perquè tot fins aquell moment havia sigut molt normal».

Fàbregas va afegir que al seu pare se'l veia molt afectat i que va ser la seva mare qui va donar la notícia: «Quan ens ho van dir em vaig quedar en shock. Recordo pujar a la meva habitació i donar un cop de puny a la paret. Era un noi amb les idees molt clares, tenia una vida molt estable i això em va trencar el cap» reconeixia. Dos anys després, amb 16 anys, el migcampista marxava sol a Londres per fitxar per l'Arsenal.

«M'he deixat una dent jugant al futbol»

Entre les anècdotes que ha viscut Cesc va explica que «una dent sí que m'he deixat jugant al futbol. Encara el tinc partit. Va ser de petit a la pista del meu poble d'estiu». També va recordar com Gerard Piqué li va cremar el cabell: «Me'l va rapar molt curt, me'l va coler posar una mica ros i me'l va cremar» explicava tot observant la foto on apareixia amb aquell pentinat.

El futbolista català sap que el moment de retirar-se està a prop tot i que encara no s'ho planteja. No obstant això, assegurava al programa que quan ho faci «tindré molta llibertat mental. La meitat de la meva vida ha sigut preparar-me sempre el següent partit».