Dia posa a la venda mascaretes 'low cost' que faciliten una millor respiració

Estan fabricades amb un material molt més lleuger i tenen una eficàcia de filtració antibacteriana del 99%

Imatge de les màscares de DIA
Les mascaretes del supermercat DIA | DIA

Les mascaretes s'han convertit en un complement més per a aquest any. El seu ús obligatori ha provocat que milers de botigues i supermercats posin diferents models a la venda. No obstant això, un dels majors inconvenients que tenen és la dificultat a l'hora de respirar. I és per aquest motiu que la cadena de supermercats DIA ha posat a la venda un nou model de màscares quirúrgiques que estan fabricades a Espanya i que permeten una fàcil respiració.

Han estat fabricades per l'empresa extremenya Pi Medical, «on el 90% de la plantilla té reconeguda algun tipus de discapacitat» i, necessiten màscares que els facilitin el dia a dia. Els complements fabricats per aquesta companyia que està situada a Don Benito, a Badajoz, tenen tres capes de protecció i una eficàcia de filtració bacteriana superior al 99%, «cosa que les converteix en un model més segur i eficaç».

Mascaretes còmodes i eficaces

A més, estan fetes amb un material molt més lleuger, amb l'objectiu d'afavorir la respiració d'aquelles persones que la facin servir, i per evitar «altres problemes derivats de la manca d'aire», però sense treure-li eficàcia. Per aconseguir això, han fet servir una tècnica que consisteix a usar una menor quantitat de grams per metre quadrat i han creat «una sensació més lleugera en respirar».

Les màscares són fabricades per ser venudes i distribuïdes en els supermercats DIA i és per això que ha estat aquesta cadena la que ha llançat un comunicat anunciant aquest nou producte. «A DIA ens preocupem per la seguretat i la comoditat dels nostres clients i, per això, hem incorporat aquest nou producte que té una eficiència de filtració propera al 100% i a més, permet respirar amb total normalitat», ha explicat Maria López de Montenegro, la directora de Qualitat de Grup DIA.

Es podran aconseguir tant a les botigues físiques com en les 'online' d'aquests supermercats, es venen en caixes de 10 unitats i tenen un preu molt assequible de sis euros, el que equivaldria a 60 cèntims cada unitat. Un producte, doncs, que podria tenir força èxit ateses les actuals circumstàncies.


Comentaris

envia el comentari