Chenoa, sobre la seva passió pel Barça: «Em vaig prohibir veure un partit abans d'un concert»

La cantant argentina ha confessat tot el que sent pel club blaugrana

Chenoa
La cantant argentina ha compartit en una entrevista la seva gran afició pel club blaugrana | Twitter (@mundodeportivo)

Chenoa, la cantant que va saltar a la fama per 'Operación Triunfo', ha explicat i mostrat públicament en diverses ocasions la gran passió que té pel FC Barcelona. En una entrevista al 'Mundo Deportivo', dintre d'una secció anomenada 'Culés Universales', on fan entrevistes a famosos que són seguidors del club, Chenoa ha volgut compartir la seva afició cap aquest equip.

La seva primera confessió ha estat sobre els colors del seu futur marit: «No sé de quin equip és, jo crec que no és del Barça». Davant la sorpresa de l'entrevistador, Chenoa ha volgut aclarir que ara mateix no parlen sobre el futbol.

A més, quan el periodista li ha preguntat sobre com viurien un Clàssic a casa seva, donant-se el cas que el seu home fos del Madrid, Chenoa ha contestat, entre riures: «Divertit! Jo amb l'esport soc molt sana, no m'enfado amb ningú si és d'un altre equip. Sí que em fa ràbia quan perd el Barça, però no m'arribo a enfadar amb ningú, no arribo a aquests extrems. Jo no soc així».

FC Barcelona
La seva passió pel Barça va començar quan va traslladar-se a Mallorca   | Cedida

Els orígens de l'amor cap al Barça

A més, Chenoa ha explicat on es va originar tot, el perquè és seguidora del club blaugrana. «Crec que és per veïnatge», ha assegurat la cantant. «També soc bermellona, que jo soc mallorquina. Com que estem tan a prop, sí que és cert que hem seguit molt al Barça des que som petits perquè és el que teníem a prop de casa».

Tot i la seva gran devoció, ha admès tenir el cor partit amb el Boca, el gran equip del seu país natal: Argentina. «A casa som del Boca, som del Barça... Podem ser de molts, oi? No és obligatori ser només d'un», afegint que quan juga el Barça contra el Boca, ho passa «malament, però soc més del Barça».

Durant els partits, deixa anar un «ampli repertori de paraules malsonants»

El periodista, en un moment donat de l'entrevista, pregunta a Chenoa per una curiositat que havia llegit: que ella mateixa s'havia prohibit veure un partit del Barça abans d'un concert. «No, no puc. Crido, m'enfado, em poso nerviosa, i em quedo afònica. Suposo que ho fem tots a casa. Jo, almenys, si no crido, no tinc el 'rollo'».

També ha afegit que és per aquest motiu que prefereix veure els partits des de casa, ja que en molts casos deixa anar un «ampli repertori de paraules malsonants» i, d'aquesta manera, a casa les pot dir sense que ningú la conegui i doni mal exemple. «Però intento controlar-me, eh!», assegurava la cantant.

Messi
Chenoa explica que Messi, per ella, és un capítol a part | Cedida

 

Grans ídols: Guardiola, Zubi o Messi, entre altres

Chenoa també ha volgut dedicar un temps de la seva entrevista per a parlar dels seus ídols de l'equip blaugrana. «Jo crec que he tingut molts ídols durant la meva vida. Des de Zubi, l'època d'Iniesta, Xavi... M'agradava molt quan estava Guardiola, va ser l'època en la qual vaig estar més pendent del Barça». En aquest últim apunt, ha explicat que ella veia «molta connexió» en l'època Guardiola, i això la feia gaudir encara més «humanament» dels partits.

«Messi es mereix un capítol a part. És com els cantants que diem que en surt un de meravellós cada 50 anys, com un Raphael». La cantant ha volgut descriure al futbolista argentí com un jugador molt màgic, molt especial, i que implica molta superació personal: «Jo crec que a vegades ja es baralla contra ell mateix, i aquest punt és el que el fa diferent». A més, també l'ha volgut comparar amb altres grans jugadors com Pelé o Maradona.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari