Chloe Phillips, la jove cantant nord-americana que vol viure a Catalunya

La jove va enamorar als catalans amb la seva versió de 'Boig per tu'

Es diu Chloe Phillips, va néixer a Washington DC i és cantautora.  Als 16 anys el destí la va portar a Catalunya, concretament a Vilanova i la Geltrú, on va aprendre a parlar i escriure català i castellà. Tot i que tenia clar que volia dedicar-se al mon de la música, va estudiar Ciències Polítiques per assegurar-se un futur. Tot va canviar arran de la seva participació en el programa Katalonski i la seva versió de ‘Boig per tu’, el mític tema de Sau. 

Mesos després, la jove tornava a Catalunya per gravar el seu primer senzill ‘Barcelona’. Tot i que la seva carrera musical acaba de començar, la jove té clar que vol gaudir de les terres catalanes tant com pugui: «Ser de nou a terres catalanes és com un amor d’estiu. M’encanta estar aquí però sé que no pot ser per sempre. Juro que faré tot el que pugui per (legalment) acabar vivint aquí».

Problemes per obtenir el visat

Malgrat el seu amor per Catalunya, la jove no va poder renovar el seu visat l’última vegada. «Si ets americana, has d’estar tres mesos fora del país i després tres mesos dins del país [...] És molt frustrant, perquè és la sensació d’intentar construir una vida en un país que no et vol», relatava Chloe el passat 5 de gener. De moment, els seus seguidors a les xarxes socials ja li han obert els braços. Ara haurà de fer front als obstacles administratius.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari