Confinen la classe de la princesa Elionor per un positiu de Covid-19

La filla de Felip i Letícia estudia 4t d'ESO a l'escola Santa María de los Rosales de Madrid

La princesa Elionor al Congrés dels Diputats
La classe d'Elionor, de quart d'ESO, ha registrat un positiu de Covid-19 | Cedida

La classe de la princesa Elionor ha estat confinada per un cas positiu de Covid-19. L'hereva al tro de Felip VI estudia quart d'ESO a l'escola Santa María de los Rosales de Madrid. Segons sembla, una companya de la princesa ha donat positiu per transmissió del pare, tal com informa 'Telemadrid', i, per tal d'aplicar correctament els protocols educatius de la Comunitat, tots els seus companys han de fer quarantena a casa durant dues setmanes.

El passat dimecres, 9 de setembre, els mitjans van mostrar la princesa acudint a l'escola en el seu primer dia de classe, acompanyada de la seva germana Sofia. Així mateix, amb l'escola de Santa María de los Rosales de Madrid, ja són 6 els centres escolars de la Comunitat que han hagut de confinar part de l'alumnat.

Un futur acadèmic per decidir

La princesa s'enfronta a l'últim any de l'ESO i, per tant, la filla gran de Felip VI i Letícia haurà de decidir quin és el pròxim pas que donarà en la seva educació. Segons sembla, Elionor voldria cursar batxillerat motiu pel qual haurà de triar entre ciències socials, naturals, humanitats o arts. Aquesta última modalitat l'ha incorporat el col·legi aquest any com a novetat. A més, el centre Santa Maria dels Rosers ha assenyalat que els estudiants hauran de triar uns llibres concrets que dependran de la modalitat que escullin.

Tot i que es tracta d'una decisió molt important, Elionor encara té tot el curs per davant per prendre la decisió. Així doncs, la princesa d'Astúries s'haurà de centrar a acabar la secundària i també, tal com ha fet durant aquest estiu, en realitzar les seves responsabilitats com a futura hereva de la corona.


Comentaris

envia el comentari