La misteriosa clàusula del contracte de Quique Setién amb el Barça

El tècnic ha firmat contracte per dues temporades i mitja amb el club

Les negociacions amb Quique Setién van ser d'imprevist i ràpides, segons ha admès el nou entrenador del FC Barcelona, que ha explicat que els contactes es van fer ahir «per sorpresa». El tècnic càntabre ha firmat contracte fins al 2022, tot i que encara queden alguns punts per resoldre.

Una clàusula electoral

Malgrat les preses per seure Setién a la banqueta del Barça, el president del club blaugrana, Josep Maria Bartomeu, ha tingut temps per pensar en les eleccions del pròxim any. Així doncs, tal com a desvelat el mateix president durant la presentació oficial, el contracte té una clàusula electoral. Aquesta estableix que encara que el tècnic té contracte per dues temporades i mitja, serà la nova junta directiva, escollida en les eleccions presidencial del 2021, qui decidirà si Setién continua o no al capdavant de l'equip.

Una condició que el ja entrenador del FC Barcelona no ha dubtat en acceptar: «Ni en els meus millors somnis hauria imaginat estar aquí» declarava el tècnic càntabre durant la roda de premsa de presentació. Tot seguit afegia que afronta aquest nou repte «amb molta il·lusió» un sentiment que «tractaré de transmetre als futbolistes» tot agraint aquesta oportunitat, «és un moment especial per mi».

Els jugadors del Barça no han estat els únics en dirigir unes paraules de comiat i agraïment a l'extècnic Ernesto Valverde. Quique Setién també s'ha dirigit a Txingurri: «Valoro molt el treball que ha fet. Em deixa el Barça en primera posició. Per tant, li ho vull agrair. Moltes coses del seu treball ens aniran bé».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari