Imatge de l'arc híbrid del nou bloc quirúrgic de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona

Sant Joan de Déu rep la millor notícia possible, i servirà per salvar moltes vides

Els beneficiaris seran persones en situació de vulnerabilitat que s’han vist afectades econòmicament per l'impacte del coronavirus

Aquest dijous l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona feia una crida a la població advertint que les donacions per investigar el càncer infantil havien caigut dràsticament. En concret, hi ha hagut un descens del 44% en els fons com a conseqüència directa de la pandèmia. Així, des de l’Hospital demanaven aportacions econòmiques per avançar en la investigació d’aquesta tràgica malaltia, en concret del càncer que afecta els més petits.

Ara, i durant aquest passat mes de gener, els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 269.346 donacions que han fet possible recaptar 46.442 € per a l’Obra Social de Sant Joan de Déu, a través de l’Arrodoniment Solidari de Worldcoo.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les donacions de febrer aniran a La Fundació Kālida

L’import recaptat es destinarà a garantir l’abastiment de productes d’alimentació, higiene personal i neteja de la llar a persones amb pocs recursos que s’han vist afectades per l’impacte econòmic vinculat a la pandèmia de la COVID-19, i que són ateses des dels diferents centres de Sant Joan de Déu.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes de febrer, les donacions a través de l’Arrodoniment Solidari aniran destinades a La Fundació Kālida, una entitat que ofereix un programa de suport psicosocial integral, gratuït i obert a totes les persones amb càncer, els seus familiars i  cuidadors. 

El  suport  està  dissenyat  i  implementat  per  un  equip  de  professionals  assistencials  (psicooncòlogues,  infermeres  especialistes  en  suport  oncològic,  treballadores  socials, nutricionistes, fisioterapeutes...) que compten amb la col·laboració permanent de persones voluntàries.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’arrodoniment solidari, el febrer de 2019, els clients de Bonpreu i Esclat ja han donat més d’1,4 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com el Casal dels Infants, la Fundació Oncolliga, Save the Children, la Fundació Catalana Síndrome de Down, la Fundació Impulsa, la Vall d’Hebron Hospital Campus, Creu Roja, AFANOC i IrsiCaixa entre d’altres. Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer seguiment de l’estat dels projectes.