Primer plà d'un caixer automàtic exterior del banc Santander

Si ets client del Santander, llegeix amb atenció: Canvi important amb les targetes

Para molta atenció si operes amb les targetes de crèdit

Molta atenció a l'important avís que ha fet el Banc Santander a la majoria dels seus clients sobre un assumpte que segur t'interessarà. Un canvi a les seves targetes que afecten milions de clients per tot el món i del qual ha reparat els últims dies a través d'un missatge privat.

Un missatge en què es posa de manifest que hi haurà un canvi en el sistema de cobrament de pagaments ajornats. La veritat és que el banc que dirigeix Ana Patricia Botín vol ajudar tant com pugui als seus clients usuaris de targetes de crèdit.

El Banc Santander fa un canvi substancial amb les seves targetes de crèdit

El banc espanyol sap que són nombrosos els clients que fan servir aquestes targetes en el seu dia a dia. I fa molt poc temps hi ha introduït un canvi que té a veure amb el pagament amb aquest tipus de targetes.

Primer pla del logo exterior de Banc Santander
Canvia substancialment el sistema de pagaments ajornats del Santander | España Diario

Estem parlant d'una modificació que aplicarà als extractes de la targeta de crèdit, i concretament té relació amb les dates de tall dels esmentats extractes. Un canvi que emprenen per facilitar més encara si és possible els comptes dels seus clients. I el motiu real és que aquests tinguin més claredat quan revisaran els moviments de les seves operacions realitzades.

El cobrament de pagaments ajornats serà efectiu de l'1 al 30 de cada mes

Fins al canvi que ha executat aquest banc, les despeses amb la targeta de crèdit entre els dies 20 de cada mes venen a l'extracte corresponent. I es cobraran el primer dia hàbil del mes següent. La idea que ha tingut el Santander en els darrers temps i que arriba per quedar-se és que l'entitat bancària agruparà les dates de tall. En concret, les agruparà amb el mes natural de l'1 al 30 en comptes d'entre els dies 20 de cada mes.

Tres targetes de crèdit al damunt d'una superfície de fusta
Para atenció a aquest canvi si tens una targeta de crèdit del Santander | Getty Images

Això sí, els clients poden estar tranquils pel que fa a la data de cobrament, perquè aquesta no canviarà gens ni mica a la qual estaven acostumats. Per tant, aquest mes de juliol es pagaran els moviments que s'hagin produït entre el 23 de maig i el 29 de juny. Tanmateix, el Banc Santander avisa que de la mateixa manera s'inclouen més dies per calcular els dies a partir de la nova fórmula.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Aquest canvi no afecta la forma de pagament que tinguis seleccionada

El comunicat del Santander que està enviant als seus clients és el següent. «Fins ara l'extracte de la targeta incloïa les operacions realitzades des del dia 21 d'un mes fins al dia 20 del següent», comença.

Pla general de l'exterior de l'edifici de la seu del Banc Santander
El Banc Santander ha enviat un correu electrònic a tots els clients que operen amb targeta de crèdit | España Diario TIPS

«Ara, perquè sigui més senzill, aquestes dates s'ajustaran més al mes natural. Sense canviar el dia de cobrament, que continuarà sent el dia 1 del mes següent (o primer dia hàbil). Per descomptat, aquest canvi no afecta la forma de pagament que tinguis seleccionada», deixen clar des del primer moment.

«Per això, aquest mes de juny, de manera excepcional, s'inclouran les operacions des del 23 de maig fins al 29 de juny. I el rebut es carregarà al compte el 3 de juliol», indica el banc espanyol a la carta que ha enviat els clients.

«A partir d'aquest canvi, el vostre extracte del mes de juliol ja contemplarà l'ajust de dates. De manera que inclourà les operacions des del dia 30 de juny fins al 28 de juliol i es carregarà al vostre compte el dia 1 d'agost. I com l'extracte del mes de juny tindrà uns dies addicionals», finalitza l'e-mail enviat als clients del Santander.