Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Bbva dóna claus sobre la jubilació

Si cobres una pensió, tens molts beneficis al BBVA al maig

El banc compta amb una sèrie d'avantatges per a les persones que optin per domiciliar la pensió a l'entitat

Els bancs competeixen entre ells per captar més clients. És normal veure noves promocions cada cert temps, i algunes van dirigides a un sector concret de la població. Els jubilats són un dels grups que rep més recompenses, i les entitats busquen cridar la seva atenció.

El BBVA ha anunciat el 'Compte Senior Va Contigo', destinat a les persones que domiciliïn la seva pensió de jubilació al banc. Hi ha nombrosos avantatges, però els clients han de complir amb una sèrie de requisits.

Els beneficis del Compte Senior Va Contigo de BBVA

El banc no cobrarà comissions als jubilats que portin una pensió d'almenys 300 euros. Així mateix, també ofereixen una atenció personalitzada a oficines i per telèfon. Els majors de 65 anys tindran preferència a l'hora de ser atesos i podran consultar els dubtes en tot moment.

Un altre dels grans avantatges del 'Compte Senior Va Contigo' és la data de pagament de la pensió, que es fa el dia 25 de cada mes. A més, es podrà avançar el cobrament de la prestació si el client ho requereix i es pagaria menys pels préstecs. L'emissió i el manteniment de la targeta de crèdits també està exempt de comissions.

Cap problema per canviar la pensió entre entitats

El BBVA també ofereix els passos que cal seguir per domiciliar la pensió d'un banc a un altre. Per fer-ho, cal accedir a l'àrea privada i seleccionar el tipus d'ingrés a domiciliar. En aquest cas, cal triar la pensió contributiva de jubilació.

Després, cal facilitar el número de compte on reben habitualment la pensió i signar la sol·licitud de canvi de domiciliació. El BBVA s'encarregarà d'enviar la sol·licitud a la Seguretat Social i fer tots els tràmits. El client començarà a cobrar la pensió al seu nou banc a partir del dia 25 del mes següent.

Aquesta nova promoció del BBVA té grans incentius per als jubilats. No només per l'absència de comissions i la possibilitat de percebre la pensió sempre a temps, sinó per l'equip de gestors que posa a disposició. El compte és 100% digital i, a partir de certes edats, es poden experimentar problemes amb les noves tecnologies.

Per això, el BBVA permet als majors de 65 anys demanar cita prèvia per tenir una reunió o sol·licitar torn de caixa des del mòbil per no fer cua. Tenen prioritat en tot moment, cosa que reforça el compromís de l'entitat financera per donar ajut a aquest sector de la població.