Luis Pastor

Luis Pastor actuarà a Barcelona després d'haver estat vetat a Madrid

L'artista extremeny tenia previst fer un concert el 8 de setembre a la capital espanyola però el govern municipal del PP el va anul·lar

Ada Colau ha anunciat aquest matí de divendres, 2 d'agost, que el cantautor Luis Pastor actuarà finalment en les festes de la Mercè d'enguany. Cal recordar que l'artista tenia previst actuar a Madrid el pròxim 8 de setembre però l'ajuntament va cancel·lar el concert en entrar el nou govern del PP, ja que el contracte es va formular quan Manuela Carmena encara era alcaldessa. 

Així mateix, Colau ha assegurat que l'extremeny i el seu fill, Pedro Pastor, participaran en la celebració de la festa major de la capital catalana i ha afegit que «una societat oberta i democràtica només és possible amb una cultura lliure, crítica i sense mordaces», en referència les dues cancel·lacions de concerts previstos per part del nou govern municipal de Madrid. I és que l'actuació de Pastor no és l'única anul·lada pel consistori madrileny: el PP va cancel·lar deliberadament el concert de Def con Dos previst per al passat 4 de juliol amb motiu de la condemna d'enaltiment al terrorisme del cantant  del grup, César Strawberry. 

També et pot interessar...