Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge del boxejador italià Federico Colombi

Colombi, el boxejador italià que ha deixat KO un mosso a Barcelona

El jove és molt conegut al seu país natal
Imatge del boxejador italià Federico Colombi
El jove boxejador, de només 22 anys i nacionalitat italiana, havia intentat marxar d'un bar sense pagar | Instagram (@coloshot)

Aquesta passada nit ha estat moguda a la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que ha acabat amb la detenció d'un home per presumptament haver agredit una parella d'agents de Mossos d'Esquadra. Es tracta d'un conegut boxejador italià, Federico Colombi, el qual va deixar KO d'un cop de puny a un dels agents. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Guantoni personalizzati @spyd_customised approved @samryanjack

Una publicación compartida de Federico Colombi (@coloshot) el

El jove boxejador, de només 22 anys i nacionalitat italiana, havia intentat marxar d'un bar sense pagar, i després d'agredir a dos dels cambrers, va utilitzar els seus coneixements de boxa per agredir als agents de Mossos, els quals anaven de paisà i el volien identificar. 

Segons publica 'El Caso', Colombi va donar un fort cop de puny a la cara d'un dels policies, fent servir els coneixements que té per la seva afició al boxa, i el va fer caure a terra. 

Federico Colombi és un conegut boxejador d'origen italià-georgià, de 22 anys. Ha obtingut diversos títols en competicions d'aquest esport, i a les seves xarxes socials assegura haver «nascut per lluitar». 

Detingut per agredir els Mossos i intentar robar un cotxe policial

Els fets en els quals hi ha tingut a veure Colombi han tingut lloc a dos quarts de dues de la passada matinada, quan el grup 200 dels Mossos han rebut l'avís d'un incident en un bar de la zona. 

Al lloc dels fets s'hi ha presentat una parella d'agents de paisà, que en voler identificar el presumpte delinqüent han trobat com a resposta violència en contra. L'italià Colombi ha colpejat un dels policies, fent-lo caure a terra. I un moment donat ha obert la porta del cotxe policial, tot i que finalment no hi ha pujat.

Tot i la violenta actuació de l'agressor, els agents de paisà han pogut demanar reforços a través de l'emissora del vehicle, presentant-se al lloc dels fets un equip de l'ARRO dels Mossos i agents de seguretat ciutadans de l'Escamot 3 de Ciutat Vella. Els agents de l'ARRO han fet servir les seves defenses per reduir l'home, que finalment ha estat detingut.

L'individu està acusat dels delictes d'estafa, lesions i atemptat contra els agents de l'autoritat. Així mateix, l'home anava acompanyat per una altra persona, de nacionalitat italiana i 22 anys, que ha estat detingut per un delicte lleu d'estafa.