Nit moguda a la Barceloneta: detenen un jove italià per agredir els Mossos i intentar robar un cotxe policial

L'home, de 22 anys i boxejador, està acusat dels delictes d’estafa, lesions i atemptat contra els agents de l’autoritat

Dos agents dels mossos d'esquadra
Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de nacionalitat italiana per agredir un agent i intentar robar un cotxe policial. | Mossos d'Esquadra

Nit moguda a la Barceloneta, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, que ha acabat amb la detenció d'un home per presumptament haver agredit una parella d'agents de Mossos d'Esquadra i haver intentat robar un cotxe de paisà de la policia catalana, segons ha explicat aquests dijous el digital 'El Caso'. Els fets han tingut lloc a dos quarts de dues de la passada matinada, quan el grup 200 dels Mossos han rebut l'avís d'un incident en un bar de la zona.

Al lloc dels fets s'hi ha presentat una parella d'agents de paisà, que en voler identificar el presumpte delinqüent han trobat com a resposta violència en contra. L'home, de 22 anys i nacionalitat italiana, ha colpejat un dels policies, fent-lo caure a terra. I un moment donat ha obert la porta del cotxe policial, tot i que finalment no hi ha pujat. Abans de l'arribada dels Mossos, l'individu, que és boxejador, havia agredit dos treballadors d'un bar en el moment que volien impedir que marxés sense pagar la consumició.

Un equip de l'ARRO ajuda a reduir i detenir l'home

Tot i la violenta actuació de l'agressor, els agents de paisà han pogut demanar reforços a través de l'emissora del vehicle, presentant-se al lloc dels fets un equip de l'ARRO dels Mossos i agents de seguretat ciutadans de l'Escamot 3 de Ciutat Vella. Els agents de l'ARRO han fet servir les seves defenses per reduir l'home, que finalment ha estat detingut.

L'individu està acusat dels delictes d’estafa, lesions i atemptat contra els agents de l’autoritat. Així mateix, l'home anava acompanyat per una altra persona, de nacionalitat italiana i 21 anys, que ha estat detingut per un delicte lleu d’estafa.


Comentaris

envia el comentari