Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carles Porta

Un comiat agredolç: Els espectadors de 'Crims' molt decebuts amb l'últim programa

Aquest dilluns vam conèixer la resolució del cas Febamar

Dia trist per a tots els fans de 'Crims'. Aquest dilluns va ser l'últim capítol d'aquesta nova temporada, una de les més curtes de tota la història del programa. Fet que no ha agradat massa als seus espectadors. A més, des de l'inici d'aquesta nova entrega del programa de true crime hi ha hagut moltes queixes sobre la divisió dels casos en dos episodis.

En Carles Porta va posar llum a la foscor en la resolució del cas Febamar. Els fets van tenir lloc l'any 2008, quan el propietari d'un concessionari de cotxes i la seva dona van ser assassinats brutalment a casa seva a Alcanar, al Montsià. La parella va ser torturada fins a la mort i l'interior del seu domicili va aparèixer tot regirat.

La investigació d'aquest cas es va desenvolupar entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana. D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil van haver de treballar plegats per tal de trobar als culpables. Val a dir que era un moment de transició per als dos cossos de policia i hi havia molta tensió entre els companys.

Algunes incògnites sense resoldre

Han estat diversos espectadors els quals han manifestat que no els va quedar quelcom clar en la resolució del cas d'aquest dilluns. Així ho han fet saber a través de Twitter on posen de manifest que el programa no va explicar diverses incògnites. Aquestes van ser algunes de les reaccions de l'audiència de 'Crims'.

«S'ha acabat i encara no he pillat per què coi els van pelar. En aquest cas m'he perdut unes 1.436.765 vegades».

«No sé si és tècnica del programa, però sempre deixa temes oberts. Per exemple: Rubén era un sicari de la seva exdona o un simple lladre? El seu advocat va deixar anar que per un robatori no s'entenia tanta violència».

«Aquesta història ha sigut de foscor 100% perquè no s'ha entès mínimament fins al final».

L'audiència indignada

Aquest final de temporada no ha agradat massa, ja que una part dels espectadors consideren que han estat quatre capítols molts fluixos. A més hi ha qui ha fet un pas més i ha recomanat al programa que la pròxima temporada arribi amb més casos i que els episodis no els facin en dues parts. 

«Aquests 4 episodis (2 casos) de crims m’han semblat fluixos… Espero que quan tornin sigui amb millors casos».

«'Crims' necessita una pausa. No que sigui de 2-3 anys. Fer una temporada completa de 10 capítols i tornar per la porta gran. No pot ser aquests dobles capítols sense cap ni peus».

«Nois... cal preparar una temporada millor: més capítols, prou de capítols dobles i més ben narrat».

Tot i això, l'èxit del programa és indiscutible i és que així ho demostren les dades d'audiència. Encara que haurem d'esperar una mica per gaudir de la nova temporada, estem segurs que arribarà amb més força que mai i amb nous casos sorprenents que no deixaran indiferent a ningú.