SEAT preveu tancar amb una producció de 515.000 vehicles el 2019

La fàbrica de Martorell va tancar el 2018 amb una producció de 474.300 vehicles

La planta de SEAT a Martorell
La planta de SEAT a Martorell és la que més cotxs fabrica arreu de l'Estat | SEAT

La companyia SEAT va pel camí d'aconseguir un dels millors anys en xifres a la fàbrica de Martorell (Baix Llobregat). L'empresa preveu tancar l'any amb una producció total d'uns 515.000 vehicles, unes dades que convertirien el 2019 en el segon millor any de la història de SEAT, segons asseguren fonts de l'empresa a 'Coche Global'.

El 2018 la fàbrica de Martorell va tancar l'any amb una producció de 474.300, una xifra que, si tot va segons el previst, serà superada amb 40.700 vehicles més, un augment 8,5% respecte de l'any passat. Les dades són molt positives, i la xifra de producció que hi ha planificada que pràcticament, segons les fonts de SEAT i el mitjà esmentat, són definitives.

La fàbrica arribarà a la capacitat màxima

El president de la companyia, Luca de Meo, va assegurar que en els pròxims dos anys la fàbrica produiria la capacitat màxima, a un ritme de mig milió de cotxes anuals, donant garanties als treballadors «a no ser que hi hagi una caiguda brutal del mercat». Unes declaracions fetes en marc del Saló Internacional de l'Automòbil de Frankfurt, on també es va mostrar optimista amb el tancament de l'any malgrat el context d'incertesa que rodeja el sector de l'automòbil.

Unes afirmacions que concorden amb les xifres previstes d'aquí a final d'any i que situen la de Martorell com una de les majors fàbriques de producció de cotxes del país espanyol. De Meo, a més, va destacar que SEAT tancarà el 2019 per quarta vegada consecutiva amb un nou rècord de matriculacions.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari