Es compleix la petició d'Òscar Dalmau sobre Torra

Òscar Dalmau va demanar canviar el fons de la sala de videoconferències del president

Òscar Dalmau
Òscar Dalmau demana canviar la sala de videoconferències del president Torra | CatalunyaDiari

El presentador i humorista català Òscar Dalmau sempre ha deixat entreveure que és un personatge del tot peculiar. El que va presentar 'El Gran Dictat' durant gairebé 8 anys, assegura que té una sensibilitat especial per a la decoració, els espais, les formes i els colors, i no amaga que entre les seves aficions es troba el disseny d'interiors

Petició al president Torra

Des que es va decretar el confinament per l'estat d'alarma del coronavirus, el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, ha estat fent les videoconferències i els comunicats sobre la gestió de la crisi sanitària i les decisions preses pel Govern des d'un despatx, segons Òscar Dalmau, semblant a «una gestoria de l'Eixample». 

«Es busca: Dissenyador/a d'interiors», escrivia Dalmau al seu Twitter, que no s'ha pogut treure del cap la imatge repetida dia rere dia del despatx on apareix el president. «Objectiu: Aconseguir que la sala sembli realment la seu de la Presidència del país i no una gestoria de l'Eixample», demanava el presentador. 

Petició complerta

Tan sols cinc dies després de la seva petició, aquesta s'ha complert i Dalmau n'està del tot orgullós: «Ara sí, màgia», manifestava. «La màgia de Twitter pot canviar el món», expressava l'humorista en un altre tuit, al que afegia: «Com a mínim pot canviar la sala on fa les videoconferències (...) i aconseguir que sembli realment la seu de la Presidència del país».


Comentaris

envia el comentari