Imatge de la fa莽ana de l'Audi猫ncia de Tarragona.

A pres贸 per maltractar diversos anys a la seva parella adolescent i discapacitada a Tarragona

Li han caigut cinc anys per maltractament i vuit mesos per amenaces | L'han absolt d'un presumpte delicte d'agressi贸 sexual continuada

La Secció Quarta de l'Audiència Provincial de Tarragona ha condemnat a cinc anys de presó un home per un delicte de maltractament habitual, a més d'uns altres vuit mesos per amenaces, a la seva parella de 15 anys.  El fiscal també li imposa indemnitzar la víctima amb 9.000 euros per les lesions i seqüeles, així com no poder comunicar-se amb la víctima durant tretze anys ni aproximar-se a menys de 500 metres. 

El fiscal sol路licitava m茅s anys de pres贸 per agressi贸 sexual

El condemnat,  un home de 50 anys, s'enfrontava a una sol路licitud del fiscal de catorze anys i mig de pres贸 per un delicte continuat d'agressi贸 sexual, dos per delictes de maltractament sobre la dona, tres per maltractament habitual, sis i mig per detenci贸 il路legal i nou mesos per un delicte continuat d'amenaces, a m茅s de 10.000 euros en concepte de responsabilitat civil. 

L'acusat mantenia una relaci贸 amb la v铆ctima, la qual tenia 15 anys i patia una discapacitat del 59 per cent, per limitacions f铆siques i un retr脿s mental lleuger. Des del juny del 2015 fins a aproximadament dos anys despr茅s, en els quals van arribar a viure junts, van mantenir la relaci贸. 

Insults i agressions durant la conviv猫ncia

El juny de 2016,  la jove es va fugar del Centre d'Acollida la Merc猫 de Tarragona per anar a viure amb l'acusat a Barcelona. En aquest temps, l'home  la insultava i la humiliava escridassant-li paraules com 芦puta禄 o 芦cerda禄.

Fins al gener de l'any seg眉ent van conviure a la capital catalana i durant aquest per铆ode,  l'acusat li pegava cops de puny, puntades de peu o, fins i tot, la tancava a la casa sense deixar-la fugir. 

Al mes de mar莽 del 2017, quan vivien al municipi de Massanes, la va tancar diverses vegades a l'habitaci贸 i l'agredia continuadament. Fins i tot, li va provocar una fractura parcial de la corona dels dos incisius.