IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Amb qui podràs sortir a passejar a partir de dissabte que ve

Serà una de les mesures en pro d'anar deixant de banda el confinament total

Els peus de dues persones passejant
A partir del pròxim 2 de maig es podrà sortir al carrer | Pixabay

Aquest diumenge el confinament total al nostre país ha començat a quedar enrere. Així, els nens, acompanyats d'un adult, poden sortir al carrer a fer una passejada. I aquest és el primer pas per començar la desescalada, tal com va anunciar en roda de premsa el president del Govern central, Pedro Sánchez.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

En concret, no va dubtar a exposar que, sempre que l'evolució de la pandèmia en el nostre país sigui favorable, a partir del pròxim dia 2 de maig es podrà començar a realitzar una mica d'activitat fora de casa. Així, es podrà sortir a fer exercici físic i també a fer una passejada simplement.

En aquest sentit, Sánchez ha volgut fer dues puntualitzacions. Així, ha exposat que mentre que practicar esport a l'aire lliure s'haurà de fer de forma individual,les passejades es podran fer en companyia. Sí, es podrà sortir a estirar les cames d'aquesta manera al costat de la persona amb qui es convisqui, sigui la parella, un familiar o un company de pis, per exemple.

Una mesura que, de manera inqüestionable, serà un alleujament per a tota la població doncs, després de més de 40 dies tancats, es necessita respirar una mica d'aire pur i també realitzar una mica d'exercici encara que sigui passejar. Això sí, caldrà esperar a dimarts que ve, que és quan se celebrarà el Consell de Ministres, per poder conèixer tots els punts importants del pla de desconfinament que es desenvoluparà durant el mes de maig, i, presumiblement, durant el de juny.

Així mateix és important recordar que el President va exposar que «a la desescalada no avançarem tots a la mateixa velocitat, però sí amb les mateixes regles. Ho farem a diferents velocitats en funció de la situació de la pandèmia a cada lloc. Es farà de forma asimètrica, però coordinada».


Comentaris

envia el comentari