Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mà esquerra d'una persona sostenint un bitllet de 20 euros i dos bitllets de 50 euros, en un caixer automàtic

El conegut banc on pots multiplicar, i molt, els teus diners en només 4 mesos

Contracta aquest atractiu dipòsit d'ING Direct i guanyaràs molts diners

Quan tens uns quants estalvis, sempre busques la millor manera per treure'ls el màxim rendiment possible. En aquest cas, si vols endur-te una bona quantitat de diners a través de les entitats financeres, pots recórrer als dipòsits a termini fix.

És una manera de guanyar diners gràcies als interessos que t'aporta el banc. I és que cada dia són millors les condicions d'aquests dipòsits amb ofertes contínues perquè el client els contracti.

Últimament hem sabut que un banc com ING Direct ha tirat la casa per la finestra i no n'hi ha per menys. I és que ha posat sobre la taula una bona manera d'estalviar-te més de 3.000 € en només quatre mesos.

Estem parlant d'un dipòsit que té unes condicions més que sucoses per a tothom que es vulgui fer amb aquest. Ens referim al conegut com a Dipòsit Taronja ING Direct. Un dipòsit a termini fix que té un interès més que positiu del 2,75% TAE.

El dipòsit que pot fer multiplicar els estalvis en pocs mesos

Bé és cert que hi ha altres dipòsits que superen aquest interès de l'esmentat dipòsit, cal dir-ho tot. Cal ressenyar, però, que les condicions de contractació d'ING són més que atractives i és un punt a favor de la seva contractació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Per començar, el temps a dipositar aquests estalvis que tinguis al banc és només de quatre mesos. Mentrestant, altres bancs ofereixen dipòsits a temps molt més gran com 18 mesos o fins i tot dos o tres anys.

Exterior d'una oficina del banc ING
ING Direct ofereix un dipòsit a termini fix amb unes condicions excel·lents | Google Maps

A més, una altra de les bondats d'aquest dipòsit és que no hi ha una quantitat mínima per dipositar i pots ingressar els diners des de només un euro. El millor de tot, sens dubte, és que no hi ha aportació màxima de manera que pots ingressar tot el que vulguis i emportar-te un bon pic en finalitzar el dipòsit.

El dipòsit d'ING Direct que no podràs rebutjar al 2,75% TAE

Ara, el més positiu de tot plegat és quan ens posem a treballar amb el simulador de dipòsits del Banc d'Espanya. Amb tot, podem veure de manera detallada el càlcul que hem d'emprendre per aconseguir una rendibilitat de més de 3.500 €.

Això sí, cal aclarir que la inversió ha de ser més que notable i ha d'estar al voltant dels 400.000€. Si ens decidim per aquesta quantitat, sabent que cal haver estalviat molts diners per aconseguir-la, la remuneració d'aquest dipòsit al final dels quatre mesos serà de 3.666€. O el que és el mateix, prop de 900€ al mes.

Amb aquest dipòsit a termini fix de referència, queda clar que l'entitat financera holandesa fa fora la resta per guanyar clients d'una manera o altra.

Un caixer taronja del banc ING a l'exterior amb el dibuix d'un lleó en blanc
ING ha llençat la casa per la finestra amb aquest dipòsit | Europa Press

Si tens uns quants estalvis, no dubtis a contractar aquest dipòsit a termini fix

Són més els usuaris que decideixen no deixar diners en un compte corrent que no aporti cap benefici. I són aquells que tenen un matalàs considerable gràcies als seus ingressos mensuals, que es poden permetre estar quatre mesos, fins i tot més, amb els diners ficats en un d'aquests dipòsits.

Això sí, aquesta nova forma d'estalviar diners també va destinada a aquelles famílies menys acabalades., aquelles que potser no es poden permetre el luxe de tenir tant de temps uns diners sense poder accedir-hi.

Sigui com sigui, si estàs pensant en un dipòsit que t'ofereix unes bones condicions i uns interessos atractius, no t'ho pensis més. Aposta per ING Direct, que no te'n penediràs i veuràs com els teus diners es multiplicaran en només quatre mesos.