Gerard Piqué, sobre Neymar: «Li vam plantejar a Bartomeu retocar-nos el contracte perquè pogués venir»

El jugador del Barça va visitar el programa 'El Larguero'

La confessió de Piqué sobre Neymar
La confessió de Piqué sobre Neymar | Twitter (@ellarguero)

Gerard Piqué va visitar el programa 'El Larguero', de la Cadena Ser, per presentar i analitzar el seu projecte de Copa Davis i el dia a dia com a jugador del Barça. Entre els diversos temes que es van tractar, el cas Neymar va ser un dels més llaminers per a periodistes i espectadors.

El central blaugrana va revelar com havia anat l'operació del seu fitxatge a l'estiu, explicant que fins i tot, els pesos pesants de la plantilla van proposar al president del club retocar-se el contracte per facilitar el retorn del brasiler: «Li vam plantejar a Bartomeu retocar-nos el contracte per ajustar el 'fair play' financer i cobrar al segon o tercer any perquè pogués venir. Més que baixar el salari es tractava de buscar una fórmula. El club va dir que li semblava bé, però després hi va haver altres problemes».

«Te'n vas a una presó d'or»

Encara sobre Neymar i el seu possible retorn al Barça, Gerard Piqué no el va descartar de cap de les maneres, assegurant que: «Al futbol tot pot passar. Nosaltres ja li vam dir: te'n vas a una presó d'or. Pot passar de tot i la porta oberta crec que la té».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari