Un alumne de sisè dels Maristes de Girona dona positiu per covid-19 i confinen tota la classe

El grup seguirà les classes de manera virtual

Mans d'un nen dibuixant sobre un paper
L'alumne que ha donat positiu havia assistit aquest matí a classe, abans de conèixer el resultat del PCR | PIXABAY

Un alumne de sisè de l'escola Maristes de Girona ha donat positiu en covid-19. Segons ha avançat la Ser, l'estudiant estava pendent dels resultats de la prova PCR que es va fer al cribratge massiu al barri de Santa Eugènia. Com que no tenia símptomes, aquest matí ha anat a classe en el primer dia d'escola però després li han confirmat que el resultat de la prova era positiu. Això obliga a confinar la classe de l'estudiant, que hauran de seguir el curs de manera virtual.

L'escola 9 Graons de l'Eixample de Barcelona no obrirà amb normalitat fins dimecres a causa del retard en les obres

En un altre ordre de coses, l'escola 9 graons de la Dreta de l’Eixample de Barcelona només ha pogut acollir aquest dilluns els infants de P3 per fer una hora d'adaptació. La resta d’infants, un total de 150, s’han hagut de quedar a casa perquè el Consorci d’Educació de Barcelona no ha finalitzat les obres a temps per a l'inici del curs 2020-21. L’escola 9 graons és de nova creació i any rere any s’hi realitzen obres per donar cabuda als nous infants que s’hi incorporen. Enguany, però, les famílies han dit prou. Els alumnes podran començar el curs amb normalitat aquest proper dimecres.

Segons denuncia l'AFA en un comunicat, els incompliments en els terminis d’execució de les obres i la manca d’un projecte definitiu per a l’escola són els motius principals pels quals aquest matí unes 50 famílies han decidit tallar la cruïlla dels carrers Rosselló i Roger de Flor, on es troba l’escola, tot coincidint amb el moment en què s’hauria d’haver iniciat el curs escolar. «No podem continuar amb aquesta situació any rere any. Fa mesos que tenim l’escola tancada per la pandèmia i, un cop més, el Consorci d'Educació de Barcelona no ha estat capaç de realitzar els treballs estimats en el temps que havien acordat», han explicat. L’equip docent ha fet un esforç enorme per tenir l’escola amb uns mínims i les famílies no han pogut ajudar per la covid.


Comentaris

envia el comentari