Fernando Simón en primer pla amb les banderes espanyola i europea al darrere

El consell de la dona de Fernando Simón per no ser reconegut pel carrer

El metge epidemiòleg revela a 'Planeta Calleja' com li ha canviat la vida en mig any

La cara visible de la pandèmia al nostre país, el metge epidemiòleg Fernando Simón, quedarà en el nostre rècord d'aquest any i, segurament, en els llibres d'història juntament amb la gestió de Pedro Sánchez. El seu caràcter proper i la seva manera de transmetre les qüestions relacionades amb la crisi sanitària l'han convertit en un personatge molt viral, sobretot a les xarxes socials.

De les seves frases més populars s'han arribat a creat GIFs, cançons, stickers i en més d'una ocasió ha estat trending topic a Twitter. La sensació de proximitat i l'espontaneïtat són algunes de les característiques amb les quals Simón ha sorprès en alguna ocasió. Una personalitat que l'ha portat a acceptar la invitació de Jesús Calleja a participar en el programa 'Planeta Calleja'. Una participació que ha provocat tota mena de crítiques però també mostres de suport.

Fernando Simón ha revelat la seva part més íntima i ha volgut explicar les pors i el cansament emocional que va viure durant el moment més àlgid de la crisi del coronavirus. Però no només ha parlat de la Covid-19, també ha volgut donar-se a conèixer i mostrar com és el seu dia a dia.

 

La dona de Fernando Simón: «Perquè no et reconeguin no parlis»

Durant el programa el metge ha demostrat que l'esport és una de les coses que més el relaxa i el fa desconnectar. En aquesta aventura amb Jesús Calleja a Palma de Mallorca ha escalat i ha anat amb bicicleta. En tot moment van destacar que no portaven mascareta perquè s'havien fet la prova PCR i havia estat negativa.

D'altra banda, també va reiterar que la seva vida ha canviat completament des del passat mes de març quan va començar a sortir diàriament per la televisió. Ara gairebé no pot anar pel carrer sense que el reconeguin. De fet, ha arribat a la conclusió, juntament amb la seva dona, que més enllà del seu físic, la gent el reconeix només en escoltar la veu, inclòs si no el veuen.

Així que la seva dona li ha donat un consell perquè no intenti cridar l'atenció allà on va: «El primer que em diu la meva dona perquè no em reconeguin és que no parli. No em diu que em posi la mascareta o que em doni la volta. La gent em reconeix per la meva veu fins i tot d'esquena, així que ella em diu això», ha revelat Simón, sobre la curiosa recomanació de la seva dona.