consejo

El consell més indicat per a cada signe de l'horòscop

Les recomanacions més útils per tal de sortir de les situacions complicades

En algunes circumstàncies, l'existència se'ns complica massa i és difícil enfrontar-nos-hi en solitari. Per aquest motiu, la nostra vida quotidiana no seria el mateix sense la gent del nostre voltant, que ens dona un cop de mà i ens acompanya sense esperar res a canvi, per tal que aconseguim escapar de les situacions més difícils que ens afecten.

Tal com va dir un savi —ben encertadament—, dins de la vida l'element més rellevant de tots és l'amistat, i això és força obvi: a banda de ser un element transcendental, aquesta mena de vincle afectiu també engloba altres components que igualment valen molt: per exemple, la comunicació o el compromís.

En aquest article ens volem fixar en un d'aquests components: els consells, que s'inclouen dins dels intercanvis d'idees diverses. Són un element fonamental perquè, en algun instant de la vida, tothom ha requerit o requerirà el guiatge d'una persona propera perquè ens faci observar les coses que, en solitari, podrien ser impossibles de veure.

De quina manera es pot proporcionar la recomanació més indicada?

consejo
A continuació, t'expliquem quina és la recomanació més indicada per a cada persona en funció de l'horòscop | HoróscopoMágico.com
 

Tot i que aconseguir la recomanació més indicada pugui semblar senzill, pot acabar esdevenint una tasca ben difícil, perquè no és un acte qualsevol: els nostres mots tindran un impacte per a l'existència de la persona que en sigui la destinatària i, per això, és important que no l'espifiem. En cas contrari, aquesta persona podria tenir molts problemes.

En primer lloc, resulta primordial tenir una bona relació amb l'individu en qüestió. En cas contrari podria ser que no fes cas de les nostres recomanacions i, a banda d'això, podria ser que no comptéssim amb prou dades per tal de veure què li podria anar millor.

Igualment, hem d'evitar jutjar en comptes de proporcionar consells, perquè no podem posar en dubte les maneres d'actuar de la gent a qui volem oferir recomanacions. Per aquest motiu, no hauríem de deixar de banda la nostra meta, que simplement ha de ser donar un cop de mà l'altra persona.

Per últim, per tal d'oferir recomanacions encertades, resulta igualment important que  tinguem tanta predisposició a parlar com a escoltar l'altre. En cas contrari, el Grill-Parlant que som es pot transformar, d'un moment a l'altre, en un insecte que ens fa sentir malament i que únicament sap cantar sense cap mena de lògica.

La recomanació més encertada en funció de l'horòscop 

És hora d'examinar quina és la recomanació més indicada per a cada horòscop. En cas que no tinguis gaire clar per on anar, no t'ho pensis dues vegades: segueix llegint, perquè pots trobar la solució a molts dels teus problemes!

La recomanació més indicada per a les persones Àries

«Pensa, per tant existeix»

Si agafem la idea del cèlebre filòsof Descartes, obtenim la recomanació més indicada per a les persones nascudes sota el signe d'Àries. Com és conegut, la impulsivitat que caracteritza els individus amb aquest signe zodiacal pot convertir-se en un gran problema, perquè ben sovint actuen abans d'haver-se pensat les coses un parell de cops. A més, normalment són individus caparruts que tenen una gran predisposició a enutjar-se i tenen un punt d'egocentrisme. Tot això fa que les persones nascudes sota aquest signe normalment tinguin un caràcter explosiu. 

consejo
La recomanació més indicada per als Àries: «pensa, per tant existeix» | HoróscopoMágico.com
 

Així, i per evitar ser un bocamoll, la recomanació més adequada per al teu zodiacal és que miris de conservar la serenor i de pensar-te bé les coses abans d'obrir la boca. Una bona tècnica per tal de no precipitar-te al buit i fer-te mal és fer deu respiracions profundes abans de prendre una decisió relacionada amb allò que et passa en aquell moment. Si t'esforces de valent per aconseguir tenir més autocontrol, viuràs molt millor.

La recomanació més indicada per a les persones   Taure:

«No aparentis: atreveix-te a ser»

Si volem aconseguir la recomanació més adient per a les persones nascudes sota el signe de Taure, caldrà que ens fixem en el cantó més fosc d'aquest zodiacal, el que està més vinculat amb l'egoisme i amb el desig d'aconseguir coses materials. Ens trobem en una època en què les aparences, els diners i les coses materials han passat a ocupar una part central de la vida de molta gent.  Tal com deia el Petit Príncep, però, «L'essencial és invisible als ulls».

consejo
La recomanació més indicada per a les persones Taure: «fuig de les aparences i atreveix-te simplement a ser» | HoróscopoMágico.com
 

Per això, pensem que és important que t'oblidis de les aparences, que vagis més enllà de la teva zona de confort i que mostris la teva essència sense embuts, perquè és fantàstica. Això ho podràs fer fàcilment si segueixes aquestes recomanacions: primer de tot, mira de prescindir tant com puguis de la publicitat per tal que no et tempti, i consagra una estona del teu temps a fer escrits al voltant de coses rellevants i no materials, com ara els valors, les emocions, els sentiments, els pensaments, etc. Fixa't més en tot allò que és simple i, per últim, mira de controlar totes les teves despeses durant un període mínim de 30 dies. T'adonaràs que la teva percepció de la felicitat i l'existència es transformen  del tot.

La recomanació més indicada per a les persones   Bessons: 

«Créixer... Aquesta serà la teva millor aventura»

La recomanació més indicada per a les persones Bessons, sense dubtar-ho, es basa en un dels seus llargmetratges predilectes: per a aquest signe de l'horòscop, 'Peter Pan' resulta una mena de guia vital, perquè contempla com el seu somni més profund pot esdevenir realitat dins del País de Mai Més. La frase originària que pronunciava el personatge principal de la pel·lícula, en qualsevol cas, era: «morir, aquesta serà la meva aventura més gran», i en aquest cas hem volgut fer que s'adaptés a la teva casuística perquè una gran part dels trets més foscos que posseeixes es vinculen de manera directa amb la criatura que dus a dins  i que no té gens de ganes d'arribar a l'adultesa.

consejo
El consell més adient per als Bessons: «Créixer... Aquesta serà la teva millor aventura» | HoróscopoMágico.com
 

Perquè, lamentablement, encara que miris de córrer en sentit contrari del rellotge i que treballis de valent per gaudir de la vida com si no haguessis crescut, el temps no s'aturarà, ni per a tu ni per a ningú. Per tant, en cas que no tinguis prou maduresa per fer-te responsable de mica en mica de les coses, et quedaràs molt enrere pel que fa a la gent del teu voltant, i això implicarà una bona topada contra la realitat. Tot i que som conscients que no es poden demanar coses impossibles, tenim igualment en ment que tens una gran habilitat per adaptar-te. Ara bé, tu que gaudeixes al màxim amb les novetats i amb tot allò que es mou... no penses que quedar-te a la infantesa per sempre resultaria soporífer?

 

  

La recomanació més indicada per a les persones  Cranc:

«A somriure se n'aprèn havent plorat molt»

El cor de les persones nascudes sota el signe de Cranc és tan tendre que la recomanació més indicada per a aquests individus és la que els ajudi a adonar-se del gran coratge i fortalesa que tenen ben endins. Es tracta de persones carregades d'una gran empatia i d'un afinat instint protector, i aquest fet podria perjudicar-los. La seva aversió a les ordres i als fracassos no l'ajuda gaire, perquè en alguns casos això fa que rondini molt i que tingui una gran susceptibilitat.

consejo
«A somriure se n'aprèn havent plorat molt» és el consell més adient per a les persones Cranc | HoróscopoMágico.com
 

D'aquesta manera, resulta fonamental que els Cranc vegin que, si es vol fer una evolució, el fracàs és una etapa imprescindible,  i que plorar ens ajuda a fer neteja i a veure-ho tot des d'un punt de vista totalment diferent i, sovint, menys embolicat. I és que els errors ens ajuden a començar altra vegada, de zero, amb les lliçons ben assimilades. De la mateixa manera, cal tenir en compte que no pot existir l'èxit sense els sacrificis, la paciència, la superació i els riscos.

La recomanació més indicada per a les persones  Lleó:

«Únicament són grans les persones que saben ser petites»

La recomanació més indicada per al rei de la roda es vincula amb la humilitat, quelcom que els cal potenciar del tot als nadius d'aquest signe: aquest zodiacal tan ferotge pot arribar a ser extremadament orgullós i arrogant, a banda d'entossudir-se habitualment per tal d'esdevenir el centre d'atenció. Per això, en algunes circumstàncies pot fer-nos la impressió que es troba en una lliga diferent de la de les altres persones de carn i ossos.

consejo
La recomanació més indicada per a les persones Lleó: «únicament són grans les persones que saben ser petites» | HoróscopoMágico.com
 

Això fa que les persones amb el signe Lleó hagin de tenir molt en compte que no es pot arribar al cim de l'èxit sense disposar d'una idea prèvia sobre les implicacions d'haver visitat l'infern abans. Tal com hem explicat, el fracàs també ens pot ajudar a extreure lliçons i aprenentatges, i això farà que puguin parlar de les coses de manera més informada. Paral·lelament, podria ser que mentre transiten per aquesta via absorbeixin valors que els ajudaran molt, com ara l'empatia cap a la resta de la gent, entre altres.

La recomanació més indicada per a les persones   Verge:

«La llibertat no val la pena si no tenim el dret d'equivocar-nos»

Les persones que són nascudes sota el signe de Verge tenen una gran quantitat de virtuts fantàstiques, tot i que igualment disposen de diversos defectes que s'haurien de mirar de mitigar. Això fa que el fet de trobar la recomanació més adequada per a aquest horòscop no resulti del tot senzill. Ara bé, com que si ens ho proposem ho podem fer tot, aquí seria interessant fixar-nos en el cantó més perfeccionista i conservador d'aquest signe, que podria fer-los emergir una ira i una superficialitat que realment no els pertany.

consejo
La recomanació més indicada per a les persones Verge: «la llibertat no val la pena si no tenim el dret d'equivocar-nos» | HoróscopoMágico.com
 

D'aquesta manera, des d'aquí t'instem a no atabalar-te i a mirar de viure més serenament. És primordial acabar allò que es comença i, quan es tracta d'encarar la nostra vida quotidiana, l'excel·lència podria ser prescindible. Igualment, seria molt útil que miressis de treballar una mica el teu sentit de l'humor, perquè té un vincle molt important amb l'amor propi i també amb el perfeccionisme. Finalment, és interessant que recordis que la felicitat compta molt més que la perfecció.

El  consell més indicat per a les persones   Balança:

«Tant de bo que visquis cadascun dels dies de la teva vida»

Un dels signes de l'horòscop amb més encant de tots és la Balança, tot i que per a les persones nascudes sota aquest signe també existeixen recomanacions totalment adequades. Precisament, alguns dels trets que tenen fan que disposin de diverses característiques que no l'ajuden gens. Per exemple, quan es tracta de posar-se a tractar algunes coses concretes poden resultar persones frívoles. La propensió que tenen a mirar de trobar l'equilibri sempre en tot, de fet, podria ser una característica perillosa que podria fer que tingués problemes relacionats amb una manca de comprensió i amb la superficialitat.

consejo
La recomanació més indicada per a les persones Balança és «tant de bo que visquis cadascun dels dies de la teva vida» | HoróscopoMágico.com
 

És interessant, doncs, que de vegades t'alliberis i permetis que tot allò que t'has quedat per a tu surti cap enfora, tant si es tracta de coses negatives com de coses positives. En cas contrari, et serà extremadament complicat gaudir de la teva existència com una experiència del tot completa, perquè mentre vivim cal passar per instants ben diversos i permetre que flueixin tota mena de sentiments, també els que pensem que són més perjudicials. El secret rau en el fet de tractar amb les coses bones i les dolentes que ens conformen, per tal d'aconseguir una bona preparació per resoldre qualsevol situació complicada que se'ns presenti. 

La recomanació més indicada per a les persones   Escorpí:

«L'èxit és la millor venjança de totes»

La persona nascuda sota el signe d'Escorpí pot esdevenir, en algunes ocasions, molt retorçada, i fins i tot es podria encaparrar amb els seus anhels de crueltat i venjança de manera que no contemplés cap altra cosa. Li és impossible gestionar-ho: l'emoció és tan forta que pot fer que esdevingui algú molt calculador i maquiavèl·lic  que faria de tot per enfonsar els adversaris. De fet, segurament tothom ha sentit algun cop el plaer momentani que poden conferir-nos les venjances planejades a consciència.

consejo
«L'èxit és la millor venjança de totes» és la recomanació més indicada per a les persones Escorpí | HoróscopoMágico.com
 

T'hem d'avisar, però, que aquesta manera de veure les coses no és la més adequada per tractar es problemes, perquè la venjança té una relació molt directa amb les emocions i els pensaments nocius. No penses que seria més adient buscar la felicitat i deixar de centrar-te tant en l'altra gent?  En cas que et trobin amb persones envejoses, és cosa seva. Igualment, tal com Gandhi afirmava, a les persones tenen llum pròpia no els cal prendre la de la resta de la gent.

La recomanació més indicada per a les persones   Sagitari:

«Si no estimes els seus dimonis, no el/la facis sortir del seu infern»

El signe de Sagitari es vincula amb l'element del foc i, per això, es tracta de persones que tenen una energia immensa que fa que tinguin una set d'aventures gegantina. Sigui com sigui, aquesta personalitat tan oberta de ment i tan amant de la llibertat podria fer que els manqués el sentit de la responsabilitat i que tinguessin una certa superficialitat. Aquestes persones adoren el joc i prendre-s'ho tot més aviat poc seriosament, i aquest fet podria ser perjudicial per a l'individu que tingui al seu costat. Així doncs, la recomanació més indicada per a les persones nascudes sota el signe de l'arquer tindrà un clar vincle amb la gran despreocupació que les caracteritza.

consejo
Per als Sagitari, la recomanació més interessant és la següent: «si no estimes els seus dimonis, no el/la facis sortir del seu infern» | HoróscopoMágico.com
 

Seria interessant, doncs, que abans d'endinsar-se en determinades empreses aquest signe tan mogut pensés una mica, perquè podria ser que algunes persones tinguin unes expectatives diferents i que, finalment, es decebin d'allò més. Resultaria molt útil, com a mínim, que anunciés les intencions que té abans d'engegar qualsevol història sentimental amb algú, perquè hi ha molta gent que no té la mateixa concepció de la llibertat que els Sagitari. Igualment, no és difícil que el seu magnetisme atrapi la resta de la gent i resulti addictiu. Cal tenir en ment, doncs, que a nivell amorós gaudir i fer allò que ens vingui de gust no és cap bogeria, però és important que quedi clar que no està bé jugar amb allò que sent la gent.

La recomanació més indicada per a les persones   Capricorn: 

«Qui s'aixeca massa amunt a prop del sol amb ales d'or, les fon»

El signe de Capricorn és un dels que tenen més estabilitat de tot l'horòscop. Encara que són persones amb un gran nombre de qualitats, però, podrien acabar traspassant les línies vermelles i encaparrar-se tant amb algunes d'elles que això podria resultar fatal. Amb aquestes paraules, volem fer referència especialment a l'ambició. Per tant, la recomanació més indicada per a les persones Capricorn tindrà a veure amb el fet de controlar la seva gran set de poder.

consejo
Aquest és el consell més indicat per a les persones nascudes sota el signe de Capricorn: «qui s'aixeca massa amunt a prop del sol amb ales d'or, les fon» | HoróscopoMágico.com
 

Efectivament, Capricorn: si demostres una ambició sense mesura, això podria derivar en uns resultats de signe totalment contrari als que pensaves que obtindries i fer que t'enfonsis. L'inconformisme constant que mostres finalment et fa molt més mal que qualsevol altra cosa. Està molt bé voler fer bé les coses, però el fet de mirar d'assolir la perfecció en tots els casos no t'hi ajudarà i, a sobre, farà que quedis molt malament. Evita actuar mogut per les ànsies de tenir determinades coses o de ser qui no ets, i aprecia't així, com ets, acceptant tot allò que t'ha d'oferir l'univers i reforçant les coses que únicament et poden beneficiar.

La  recomanació més indicada per a les persones  Aquari:

«Perquè hi hagi traïció, primer hi ha d'haver confiança»

Les persones nascudes sota el signe d'Aquari són enginyoses, humanitàries, fan riure, tenen una gran bondat... Ara bé, també poden caracteritzar-se per la seva fredor, per la impertinència, per la manipulació... I el recel  envers els altres. Aquest esperit tan independent que tenen, de fet, oculta una inseguretat molt gran pel que fa a la resta de la gent, i el seu distanciament amb la resta de la gent i amb les coses dictades per la societat igualment té un vincle molt fort amb aquesta desconfiança. Això no els resulta gens beneficiós perquè els fa crear un mur per separar-se del seu entorn que, encara que intentin dissimular-ho, els fa infeliços.

consejo
El consell més indicat per a les persones Aquari: «perquè hi hagi traïció, primer hi ha d'haver confiança» | HoróscopoMágico.com
 

T'hem de dir, però, que la gent és sociable i social per naturalesa. Ens cal teixir vincles amb els altres i, en alguns casos, igualment cal que els fem servir de suport  per no caure en els moments més complicats. Això no necessàriament implica que et calgui comptar amb una quantitat d'amics molt gran, sinó que vol dir que hauries de tenir més confiança en el teu entorn i tenir en ment que la gent que t'estima només vol coses bones per a tu

La recomanació més indicada per a les persones  Peixos:

«Si t'empasses tot allò que sents, al final t'enfonses»

En darrer lloc veurem la recomanació més adient per a les persones nascudes sota el signe de Peixos, uns individus altament sensibles. Probablement, deduir el consell que més els escau és una tasca senzilla, perquè viuen dins d'un univers caòtic que necessita algun estímul extern per tal que tot es mogui dins seu i que ho vegin tot amb uns altres ulls. La problemàtica principal és que, en un gran nombre de casos, les persones que els envolten seran les que hagin d'identificar els punts més foscos que els angoixen, perquè podrien arribar a empassar-se totes les coses dolentes fins que es produeix una gran explosió.

consejo
Les persones Peixos han de tenir en compte aquest consell: «si t'empasses tot allò que sents, al final t'enfonses» | HoróscopoMágico.com
 

Som totalment conscients del fet que constes d'una capacitat molt alta d'aguantar i de ser pacient, però empassar-te tantes coses t'acabarà empatxant. Deixar-te caure en algunes ocasions no és dolent, perquè en qualsevol cas resultarà més senzill aixecar-te de nou amb l'ajuda d'una mà que t'impulsi. En companyia, a més, segur que t'ho passes millor. Somriure no costa res! 

També et pot interessar...

  • Com et veuen els altres en funció del teu horòscop?
  • El vincle entre el signe de l'horòscop i les olors