rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Creen un compte de 'Flickr' amb fotografies de diversos carteristes de Barcelona

Les imatges, a més, permeten conèixer alguns detalls concrets sobre la manera de vestir o d'actuar dels malfactors
Creen un compte de 'Flickr' amb fotografies de diversos carteristes de | Flickr

 

Nou i revolucionari sistema per detectar carteristes a Barcelona. Els veïns de la ciutat comtal, que estan farts de la inseguretat que es viu des de fa setmanes a la capital catalana, han trobat una manera d'alertar la resta de ciutadans i, a la vegada, protegir-los davant aquesta classe de situacions.

 

Així les coses, diversos usuaris han creat una base fotogràfica a 'Flickr' amb imatges dels carteristes més importants que actuen a Barcelona, facilitant-ne la detecció i identificació per, d'aquesta manera, intentar reduir el preocupant nombre de robatoris que es produeixen cada dia a la ciutat comtal.

 

El perfil s'anomena 'Carteristas de Barcelona'

El perfil, que rep el nom de 'Carteristas de Barcelona' i està acompanyat per la frase «us estem vigilant», fa públics els rostres de tots aquells homes i dones que, presumiblement, sostreuen bosses, telèfons i carteres a les instal·lacions del metro de la ciutat comtal.

 

A més, els cartells que apareixen al perfil també ofereixen detalls concrets sobre la manera de vestir o d'actuar que habitualment fan servir els lladres, de manera que el seu reconeixement es torna molt més fàcil. Pots consultar la llista completa fent clic aquí.

 

Entre 80 i 100 carteristes actuen cada dia

La iniciativa, tot i que resulta d'allò més original, no ha agafat per sorpresa a tothom, ja que la problemàtica dels carteristes és d'allò més habitual a la capital catalana, i la situació només fa que empitjorar a mesura que passa el temps.

 

En aquest sentit, fa tan sols dues setmanes que va saltar a la llum que, de mitjana, entre 80 i 100 carteristes actuen cada dia al metro, col·locant-se en aquelles estacions on hi ha més afluència de gent per cometre el furt.  

 

 

També et pot interessar...

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris
Roberto
Me parexe bien, asi mantenemos informados y alertad de estas ratas de alcantarilla.
Rocard
Devolverlos a todos a su puto país. Dora ja. !!!!!!!
Info
A mi em va intentar robar un d'ells i la tàctica que van utilizar van ser tirar unes monedes perque ens ajupisim i així robar el que portava un noi al pantaló. Anava amb un còmplice i a mi em va intentar robar aquest i l'altre un noi. I em va començar a dir lucky!!