Ja es poden consultar les notes de la Selectivitat d'aquest 2019

Uns 35.000 estudiants van fer les PAU a Catalunya els dies 12, 13 i 14 de juny

Ja es poden consultar les notes de la Selectivitat d'aquest any 2019 | Cedida

Els dies 12, 13 i 14 de juny 35.000 estudiants van fer els exàmens de selectivitat a Catalunya. Ara, ja poden consultar els resultats que han obtingut durant les proves. El que encara no està disponible són les notes de tall per accedir als diferents graus de les universitats catalanes, que no sortiran a la llum fins al 12 de juliol.

Com puntua la nota de selectivitat?

Per saber quants punts s'han aconseguit, és necessari tenir en compte la mitjana obtinguda en l'expedient acadèmic del Batxillerat, que compta sis punts sobre deu i per una altra banda la fase general dels exàmens de Selectivitat, és a dir, les assignatures que són comunes per tots els alumnes, que compten quatre punts sobre deu. Però atenció, és necessari tenir mínim un quatre a la fase general, o no es farà la mitjana amb el Batxillerat, encara que aquest estigui aprovat. 

Aquells alumnes que han realitzat les proves de modalitat en la fase específica, que poden ser màxim tres exàmens diferents, podran obtenir fins a quatre punts més en la nota de les PAU, podent arribar així a un màxim de catorze punts. Depenent del grau, les assignatures específiques poden ponderar, màxim, dos o un punt. A partir d'aquí ja es pot calcular la nota definitiva.

Mitjana selectivitat

Notes de tall de la Universitat

Encara s'haurà d'esperar fins al 12 de juliol per saber quines seran les notes de tall de tots els graus universitaris de Catalunya. Cal recordar que l'any passat, els estudis amb la nota d'accés més alta va ser el doble grau de Física i Matemàtiques de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Barcelona, amb un 13,32 i un 13,25 respectivament.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari