Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rac1

Marc Giró presentarà el nou programa de RAC1 que substituirà 'La segona hora'

'Vostè primer' s'emetrà entre l'una i les dues i durant el programa «s'esquarterà la realitat que els envolta»

L'editor de moda de 'Marie Claire' i col·laborador habitual de programes televisius i radiofònics Marc Giró serà el conductor del nou espai de RAC1  que s'emetrà en la franja que fins ara ho feia 'La segona hora' de Quim Morales.

El programa està produït en col·laboració amb El Terrat i inclourà col·laboradors amb qui Giró «esquarterà la realitat que els envolta», ha informat aquest dimarts l'emissora. Tractaran des de temes universals «fins a la més rabiosa actualitat», passant per «converses marcianes i trepidants» en què els oients també participaran trucant a la ràdio i a través de les xarxes socials.  L'espai s'emetrà de dilluns a divendres d'una a dues del migdia a partir de la temporada 2019-2020.  Giró ha admès en una entrevista a Rac1 que va firmar el contracte el passat dilluns 24 de juny i que encara no ha pensat quins seran els col·laboradors que l'acompanyaran. 

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Marc Giró i Costa, Barcelona 1974, ha estat durant disset anys l'editor de moda de la revista 'Marie Claire', feina que ha combinat amb col·laboracions a programes de televisió  com 'Està passant' de TV3, presentat per Toni Soler; 'Zapeando' de La Sexta, presentat per Frank Blanco; 'En el aire', de La Sexta, amb Andreu Buenafuente; 'Divendres' de TV3, presentat per Xavi Coral i Helena García Melero; 'Espejo público' d'Antena 3, amb Susana Griso, entre d’altres. A la ràdio, actualment col·labora a RAC1 amb Toni Clapés al 'Versió RAC1' i també va participar en les primeres temporades de 'El món a RAC1' amb Jordi Basté.

També et pot interessar...