Quim Morales

RAC1 elimina de manera fulminant el programa 'La segona hora'

L'emissora de ràdio ha pres aquesta determinació malgrat que l'espai és líder d'audiència en la seva franja horària

Terribles notícies les que acaba de rebre el programa radiofònic 'La segona hora'. El director de RAC1, Jaume Peral, ha pres la determinació de fulminar aquest espai matinal d'humor de la seva cadena, malgrat que l'estudi d'audiències realitzat per l'EGM ha determinat que és un programa líder en la seva franja horària.

La notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda entre els treballadors del programa, que fa tan sols dos dies compartien una imatge on se'ls podia veure celebrant els grans resultats que han obtingut aquesta darrera temporada. I és que l'EGM va determinar que 'La segona hora' comptava amb un total de 160 mil oients diaris.

  • Relacionat:  El programa de Josep Cuní a Cadena Ser no aconsegueix els resultats esperats.

Comptaven amb 71.000 oients menys que 'La competència'

Evidentment, els motius que han portat Peral a prendre aquesta decisió guarden poca relació amb el nombre de receptors que els escolten cada dia. De fet, i segons apunta el mitjà 'En Blau', el quid de la qüestió té més a veure amb un desgast del mateix format.

Quim Morales
Quim Morales ja va patir un episodi similar l'any 2017 a 8TV | Cedida

Amb tot, el cert és que molts oients s'enganxaven a 'La competència dels Òscars' i després abandonaven les ones de RAC1, doncs la diferència d'audiència entre un espai i l'altre és de 71.000 persones.

Així les coses, a partir de la pròxima temporada els oients de RAC1 seran testimonis com la durada de la comèdia matinal es redueix fins a la meitat. Tal com apunten les primeres informacions, el director de la cadena estaria plantejant-se la possibilitat de substituir 'La segona hora' per alguna classe de concurs, recordant l'estil de 'Pasta gansa'.

Quim Morales ja va patir un episodi similar l'any 2017

Queda clar que Quim Morales és un dels grams damnificats d'aquesta mesura, i el pitjor és que no és la primera vegada que és protagonista d'una iniciativa similar. El passat 2017, quan el director i presentador de 'La segona hora' estava al capdavant del programa 'Catalunya directe' de 8TV, el Grup Godó va dur a terme la mateixa acció que RAC1, i per a sorpresa de tothom, va cancel·lar l'espai.  

 

  • També pots llegir:  Alerten de l'existència d'un fong letal molt resistent que ja ha arribat a Espanya.